İnegöl'de yağmurla gelen kaza! 1 yaralı

19 Temmuz 2017 Çarşamba 12:13 2017-07-19 12:17:56
İnegöl'de yağmurla gelen kaza! 1 yaralı
Hurdaya dönen otomobilden sağ kurtuldu
Bursa-Ankara Karayolu üzeri Yeniceköprü kavşağı mevkiinde meydana gelen kaza da orta refüje çarpıp taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde bir kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre; Bursa’dan makine parçaları alıp İnegöl’de dönmekte olan sürücü Muharrem Donat yönetimindeki 16 PN 115 plakalı otomobil, iddiaya göre yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Yol üzerinde savrulan otomobil yolun sağındaki Mobilya showroomuna ait kaldırım taşlarına çarptı. Şiddetli çarpmanın etkisi ile havada taklalar atan otomobil yaklaşık 20 metre ileriye düşerek düz durdu.
İTFAİYE KURTARDI
Hurdaya dönen otomobilde sürücü sıkıştı. Sıkışan sürücü için herkes seferber oldu. kaza yerine sevk edilen İnegöl İtfaiyesi Arama Kurtarma ekipleri, sürücüyü kurtarmak için yoğun çaba sarf ettiler. yoğun çabalar sonucunda kurtarılan yaralı sürücü kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı.
ŞOK OLDULAR
Kaza sonucunda hurdaya dönen otomobili görenler kısa süreli şok geçirdiler.
Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Son Güncelleme: 19.07.2017 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<