banner359

İnegöl'den Kutsal Topraklara

28 Nisan 2016 Perşembe 15:52 2016-04-28 15:57:45
İnegöl'den Kutsal Topraklara
 İnegöl´den, Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonu ile Umre´ye gidecek olan 20. turun 1. kafilesi dün Fatih Cami önünde düzenlenen törenle uğurlandı. Yakın akrabalarını kutsal topraklara uğurlayan bazı vatandaşlar gözyaşları döktüler.
Saat 14.00´da Fatih Camii ile Kültürpark arasındaki açık otopark alanında toplanan Umreciler, 1  otobüsle Yenişehir Havaalanına gitmek üzere yola çıktılar.

24 günlük Umre ziyareti için kutsal topraklara gidecek olan 21 kişiyi, yakın dost ve akrabaları uğurladı.

Müftü Kazım Güzel´in duasının ardından, yakınları ile vedalaşan umreciler bindikleri otobüsle, havayolu ile kutsal topraklara gitmek üzere Yenişehir Havaalanına doğru yola çıktılar.

Umrecilerin hareketi  öncesinde bir konuşma yapan Müftü Kazım Güzel, “Diyanet İşleri Başkanlığımızın umre programı kapsamında bu gün İnegöl´de 21 umremizi uğurlayacağız.  HZ. Peygamberin, namaz kıldığı, hutbe okuduğu, ashabı ile sohbet ettiği mescidi nebi de namaz kılıp onun soluduğu havayı soluyup, onun gezdiği caddelerde sokaklarda gezip, peygamber şehrinde inşallah yaklaşık 40 vakit misafir olacaksınız. Buradan bol bol Resulullaha muhabbet götürün, onu tanıma, onu sevme duygusu düşüncesi hazzı ve aşkını götürün. Oradan da inşallah yüklenin resulullahın hayatını buraya Allah resulünden, inşallah onun kokusunu, onun ahlakını, şefkat ve merhametini getirin. Allah ibadetini kabul eylesin” dedi.

Son Güncelleme: 28.04.2016 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<