banner359

İnegöl Emniyeti'ni Yasa Boğan Ölüm!

28 Ağustos 2015 Cuma 00:24 2015-08-28 00:34:44
İnegöl Emniyeti'ni Yasa Boğan Ölüm!
İnegöl´de kavga ettiği ailesinin evine ateş açan şahıs ile olay yerine gelen polis ekipleriyle arasında çıkan çatışmada yaralan polis, hayatını kaybetti.
8 Mayıs 2011 tarihinde M.K. İnegöl Mahmudiye Mahallesi Suyolu Caddesi üzerinde akrabasının evine ateş açmıştı. Gasp suçundan sabıkası bulunan kişi, kendisini yakalamaya çalışan polislerin üzerine ateş açmış, 3 polis ile 4 sivil vatandaşını yaralamıştı. Çıkan çatışmada yaralan polislerden Mahir Demirbağ tedavi edilmesinin ardından bir yıl daha Emniyette çalıştı. 2011 yılında kafasından yaralanan Polis bir yıl sonra malülen emekli edildi. 4 yıldan bu yana tedavisi süren Polis, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.
Tören düzenlenecek
Hayatını kaybeden polis için Cuma günü ikindi namazının arından tören düzenleneceği ve ardından Cerrah mahallesinde toprağa verileceği bildirildi. 

Son Güncelleme: 28.08.2015 00:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<