İnegöl için Ankara'da destek istediler

26 Temmuz 2017 Çarşamba 18:49 2017-07-26 18:58:37
İnegöl için Ankara'da destek istediler

 MODEF Yönetimi öncülüğünde İnegöl’de yapılması hedeflenen Yeni İnegöl Fuarı Ankara’da Ekonomi ve Kalkınma Bakanlarına sunuldu. Büyük adım atan MODEF yönetimi, yeni fuar alanı ile alakalı destek istediler.

banner380
Modef Yönetim Kurulu Başkanı, İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan,  İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Salim Kaplan, Mobilyacı Hüseyin Özdemir ile birlikte Ankara’ya giderek AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile görüştüler. Şahin’in beraberindeki ekip daha sonra Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’la görüştüler. 
Görüşmeler sırasında Mobilyacılar, İnegöl’ün mobilya ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan yeni Fuar alanı projesi ile alakalı bilgiler vererek, destek istediler.
Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Modef Yönetim Kurulu Başkanı, İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, “İnegöllü Milletvekilimiz Hüseyin Şahin’in büyük destekleri ile Yeni fuar alanımızla alakalı büyük bir adım attık. Bakanlarımız Nihat Zeybekçi ve Lütfi Elvan ile görüştük. Yeni fuar alanı projemizi kendilerine tanıttık. İnegöl’ün mobilya sektöründe daha da kalkınmasının sağlanması, uluslararası platformlarda daha da söz sahibi olması için yeni fuar alanının büyük önem arz ettiğinden bahsettik. Bakanlarımız bu konuda olumlu yaklaştılar. Bizi yönlendirdiler. Bizde bu konuda resmi anlamda çalışmalarımızı yapacağız. Dosyalarımızı hazırlayıp Ekonomi ve Kalkınma bakanlıklarına sunacağız.” Dedi.
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise sosyal medya hesabından yeni fuar alanının hayırlı olmasını diledi.

Son Güncelleme: 26.07.2017 18:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<