İnegöl Jandarmadan FETÖ Operasyonu!

19 Temmuz 2016 Salı 20:05 2016-07-19 20:06:28
İnegöl Jandarmadan FETÖ Operasyonu!

İnegöl´de Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyon da 3 FETÖ üyesi yakalanarak gözaltına alındı.

banner380
Edinilen bilgilere göre; FETÖ terör örgütü operasyonları İnegöl´de de kurum ve sivillere yönelik sürüyor. Yargı ve emniyet mensuplarının görevden alınmasının ardından sivil Fetöcülere yönelik de operasyonlar başlatıldı. İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri İnegöl´e bağlı Turgutalp mahallesinde düzenledikleri operasyonlarda FETÖ üyesi oldukları bildirilen 3 kişi gözaltına alındı.

Turgutalp mahallesinde üç eve yapılan operasyon da FETÖ üyesi olduğu bildirilen İ.Z., İ.O. ve M.S. yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma ekiplerinin nefes kesen operasyonu ile yakalanan şahısların evlerinde de aramalar yapıldı. Yapılan aramalar da FETÖ Terör Örgütü Elebaşının kitapları ile iki adet av tüfeği ve silah ele geçirildi.

3 kişinin de jandarma komutanlığında sorguları sürüyor.

Son Güncelleme: 19.07.2016 20:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<