banner359

İnegöl kaymakam vekili Polat: Törenle alakası yok!

10 Kasım 2016 Perşembe 17:06 2016-11-10 17:09:22
İnegöl kaymakam vekili Polat: Törenle alakası yok!

 İnegöl’de 10 Kasım Atatürk’ü anma tören alanına yakın yerde bulunan domuz leşi ile alakalı açıklama yapan İnegöl Kaymakam Vekili Ziya Polat, olayın törenle alakası olmadığını açıkladı.

Açıklama yapan İnegöl Kaymakam Vekili Ziya Polat, “Bugün saat 07.30 sıralarında Belediye görevlilerince eskiden devlet hastanesi tıbbi atık çöp toplama alanında cansız yatan bir adet domuz hayvanına rastlanılmıştır. Bazı basın yayın organlarında çıkan çelenk alanınını yakınlarına konulması ile ilgili olarak, hayvan leşinin alana 60 metre uzaklıkta ve tören alanıyla arasında kaldırım ve iki şeritli bir yolun geçtiği görülmüştür. Dolayısıyla  leşin bırakıldığı yerin tören alanıyla bir alakası olmadığı da anlaşılmıştır. Daha önceki dönemlerde ilçemizin muhtelif yerlerinde bulmak amacıyla domuz, ayı gibi hayvanların geldiği bilinmektedir. Bahse konu olan leşin de yiyecek bulmak amacıyla geldiği düşünülmektedir. Olayın 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinliği ile hiçbir alakasının bulunmadığı ve emniyet birimleri tarafından incelemenin devam ettiği hususu kamuoyuna duyurulur.” Dedi.

Son Güncelleme: 10.11.2016 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<