İnegöl Kısa Film Yarışması Başlıyor

16 Aralık 2017 Cumartesi 12:07
İnegöl Kısa Film Yarışması Başlıyor


İnegöl Belediyesi ve İnegöl Kent Konseyi, konusu Çevre Bilinci ve Kent Kültürü olan İnegöl 1. Kısa Film Yarışmasının startını verdi.

Birinciye 5000 TL, ikinciye2.500 TL, üçüncüye 1000 TL ve mansiyon ödülünün olacağı İnegöl 1. Kısa Film Yarışması için başvurular alınmaya başladı. Yarışma için başvurular, www.inegolkultursanat.org adresinden Kısa Film Yarışması Linkini tıklayarak yapılacak. Konusu Çevre Bilinci ve Kent Kültürü olan yarışma hakkında detaylı bilgi için ise İnegöl Belediyesi Kültür Sanat ve Gençlik Merkezinin 0224 713 70 55 telefonu aranabilecek.

banner380

Çevre Bilinci ve Kent Kültürüne dikkat çekecek İnegöl 1. Kısa Film Yarışması hakkında konuşan Belediye Başkanı Alper Taban ise, “ Bu şehir hepimizin. İnegöl’ümüze artı bir değer katmak, şehrimizin yaşam kalitesini artırmak ve gülen yüzlerin olduğu bir kentin hayali için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu anlayışla İnegöl’ümüzün şehir hayatının kalitesini yükseltecek önemli projeleri İnegöl Kent Konseyi ile birlikte yapmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızdan tutunda, bayanlarımıza ve can dostlarımız sokak hayvanlarına kadar bu şehirde yaşayan herkesi kucaklayacak birçok çalışmaya imza atıyoruz. Bildiğiniz gibi en son İnegöl Kent Konseyi ile birlikte Trafik Terörüne dur diyecek örnek bir projeyi hayata geçirmiştik” dedi.

BAŞVURULAR 28 ŞUBAT 2018 TARİHİNE KADAR SÜRECEK
İnegöl’ün sosyal hayatına değer katacak kısa film yarışmasının önemine dikkat çeken Taban, “Çevre Bilinci ve Kent Kültürünü öne çıkartacak kısa film yarışması, sanat ve sinemaya duyarlı, bu konuda hedefleri olan ilçe halkı, gençler ve öğrenciler içinde güzel bir fırsat olacak. Dereceye giren film sahiplerine hatırı sayılır oranda çeşitli ödüller vereceğiz. Birinciye 5000 TL, ikinciye2.500 TL, üçüncüye 1000 TL ve mansiyon ödülümüz olacak. Şunu da belirtmek isterim yarışma için çekilen filmler,28 Şubat 2018 tarihine kadar Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi’ne teslim edilmeli. Bu anlamlı ve özel yarışmamızın ödül törenini ise 16 Mart 2018 Cuma günü 5. Mevsim Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştireceğiz. Küçük dokunuşlar yaparak şehrimize önemli kazanımlar kazandırabiliriz. Bizim gayemiz ve amacımız bu. İnegöl Kent Konseyi ile birlikte düzenlediğimiz İnegöl 1. Kısa Film yarışmasına sanat ve sinemaya duyarlı, bu konuda hedefleri olan tüm vatandaşlarımızın başvuruların beklediğimizi buradan bir kez daha ifade ediyor, hepinizi en içten kalbi duygularımla selamlıyorum” şeklinde konuştu.

YARIŞMANIN JÜRİ ÜYELERİ
İnegöl 1. Kısa Film Yarışmasına yapılacak başvuruları değerlendirecek bir jüride olacak. Jüri, bulundukları sektörde önemli işlere imza atmış ve tecrübeleriyle sektöre damga vurmuş olan kişilerden oluşuyor. ikisi İnegöl’den, üçü de İstanbul‘dan olmak üzere toplam beş kişiden oluşan Kısa Film Yarışmasının Jüri üyelerinin isimleri ise şöyle; Fatih YILDIRIM ( yönetmen), Hasan KANDEMİR ( yönetmen), Selçuk GÜNAYDIN (yönetmen), Kadir YÜCEL ( görüntü yönetmeni) ve Faruk Sinan ARPALI (Öğr. Görevlisi -Film Eleştirmeni).

Anahtar Kelimeler:
InegölKısa Flim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<