banner359

İnegöl MYO Öğrencilerinden Hatıra Korusu

.

21 Mayıs 2015 Perşembe 17:15 2015-05-21 17:32:09
İnegöl MYO Öğrencilerinden Hatıra Korusu

 Uludağ üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı öğrencileri İnegöl Belediyesinin desteği ile fidan dikerek hatıra korusu oluşturdu.

Hamidiye mahallesi Bodur sokakta oluşturulan korulukta öğrenciler 35 adet fidan dikimi yaptılar.
Tören de Uludağ üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı Öğrencileri adına konuşma yapan Neşe Karaşin, “Uludağ üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı Öğrencileri olarak buradayız. Görmüş olduğunuz teorik derslerin uygulamalarını saha içinde gerçekleştirerek bilginin yanında tecrübe de kazanıyoruz. Bugün halkla ilişkiler dersimizin uygulaması için buradayız. 2014-2015 Eğitim-öğretim dönemimizin son projesini gerçekleştiriyoruz. Pazarlama Programı olarak bu dönem içinde farklı sosyal sorumluluk projelerine imza attık. Köy okulunda 23 Nisan kutlaması. GDO Seminerleri ve dikkatli alışveriş. Üniversite gençliğine toplum destek polis hizmetleri. İlk okulunda trafik eğitimi ve İnegöl halkına hatıra korusu. Hatıra korumuzda 10 ağlayan çam, 10 Himalaya sediri, 8 pembe çiçekli akasya, 7 akça ağaç olmak üzere toplam 35 adet yetişmiş fidan yer almaktadır. Çevre düzenlemesi ve fidanlarımızın dikimi konusunda büyük emeği ve çabası olan İnegöl Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne, Belediye Başkanlığına, tüm projelerimizde yanımızda olan Sayın Başkanımıza ‘Pazarlama Programı Hatıra Korusu’nu gerçekleştirirken projemiz sürecinde bizim her zaman arkamızda olan okul yönetimimize, ayrıca bütün projelerimizi kamuoyu ile paylaşan medyaya teşekkür ederiz.” Dedi.

KENDİNİZİ DONANIMLI HALE GETİRİN
Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “İnegöl’deki her STK, her dernek, her öğrenci grubu bu tip faaliyetler yapsa her yer yemyeşil olur. Gösterdiğiniz bu duyarlılık için teşekkür ediyorum. Yapmak bir boyut bunlara sahip çıkmak önemli bir boyut. Ama maalesef sahip çıkma noktasında sıkıntılarımız var. Okulunuzu bitirip farklı kariyerler yapacaksınız. Çok keyifli bir bölümde okuyorsunuz. Türkiye’nin satış ve pazarlama konusunda deneyimli yöneticilere, personellere ihtiyacı var. Tavsiyem lütfen bu konuda ufkunuzu ve vizyonunuzu yukarılarda tutun. Bu ülkenin akıllı insanlara ihtiyacı var. Çünkü artık bütün dünya da söz sahibi olan bir Türkiye var. Donanımlı olmak gerekiyor. Milyonlarca insan artık üniversite mezunu… O yüzden kendinize yükleme yapın. Kendinizi donanımlı hale getirin. Yapılan bu projenizi de önemsiyorum. Halkla ilişkiler faaliyeti yapmanın hazzını yaşadınız. Türkiye’de üniversitelerle hayat arasında ciddi bir kopukluk var. Yaptığınız faaliyeti anlamlı buluyorum. Artık dikili bir ağacınız olacak. Bu manada projesi olan varsa biz daha fazlasını belediye olarak harcamaya hazırız.” Dedi.
Konuşmaların ardından öğrenciler ve Başkan Alinur Aktaş, fidan diktiler.

Son Güncelleme: 21.05.2015 17:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<