banner359

İnegöl OSB Kavşağı'nın temeli atılıyor

.

27 Kasım 2014 Perşembe 18:25 2014-11-27 18:27:59
İnegöl OSB Kavşağı'nın temeli atılıyor
 
Bursa Ankara Karayolu’nun, İnegöl ile İnegöl OSB’yi birbirine bağlayan noktasında yapılacak Köprülü kavşağın temeli pazartesi günü atılacak. Vali Münir Karaloğlu ve Bursa Milletvekillerinin katılacağı tören saat 12.00’ya yapılacak.

Kurşunlu ve Oylat köprülü kavşaklarının tamamlanıp hizmete açılmasının ardından, sık sık  ölümlü ve yaralamalı kazaların meydana geldiği, OSB kavşağında da yonca yaprağı sistemine sahip Köprülü Kavşak çalışmaları devam ediyor. çalışmalar kapsamında, yonca tipi köprülüğü kavşağın kollarının yer alacağı Bölge Trafik İstasyonu binasının önündeki yeşil alandaki ağaçların sökümü ile kavşakta bulunan Köfte Heykeli kaldırma çalışmaları tamamlandı.


Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, OSB kavşağının, İnegöl’de son 3 yılda yaptırılan üçüncü Köprülü Kavşak olacağını kaydetti.

KESİNTİSİZ TRAFİK AKIŞI
Maddi hasarlı, yaralamalı ve ölümlü trafik kazalarının önüne geçmek, kesintisiz trafik akışını sağlamak için, Köprülü Kavşak çalışmaları yaptıklarını bildiren Milletvekili Hüseyin Şahin, “Bursa-Ankara karayolu üzeri, İnegöl giriş ve çıkışlarındaki trafiğin kesintisiz sağlanması, kazaların önüne geçmek amacıyla 4 adet köprülü kavşak hedefimiz vardı. Bunların 3’ncüsünü de hayata geçiriyoruz. Kurşunlu ve Oylat köprülü kavşaklarını sağ salim tamamlayarak hizmete açmıştık. Şimdi ise OSB kavşağımızın çalışmaları da başladı. Yer teslimi yapılan müteahhit firma çalışmalara başladı” dedi.
AVARLARA DA SIRA GELECEK
13 milyon liraya mal olacak olan Köprülü Kavşak çalışmasının yakın zaman içinde tamamlanacağını söyleyen Şahin, “1 Aralık 2014 Pazartesi günü kavşağımızın temelini atma ile alakalı bir program düzenledik. Kısmet olursa Pazartesi günü temel atma töreni gerçekleştireceğiz. Bunun ardından da Avarlar Kavşağı çalışmalarına da start vereceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 27.11.2014 18:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<