İnegöl Polisini Şoke Eden Olay

29 Nisan 2016 Cuma 16:14 2016-04-29 16:17:42
İnegöl Polisini Şoke Eden Olay
 İnegöl´deki tavuk çiftliğinde çalıştırılmak üzere, aracı kişiden istenen elemanlar geldi ancak elemanları almaya giden çiftlik sahibi kadın hayatının şokunu yaşadı.
İnegöl´de faaliyet gösteren tavuk çiftliğinde çalıştırılmak üzere elemana ihtiyacı olan çiftlik sahibi, firmalara eleman sağlayan bir kişi ile iletişime geçti. Aracı kişi, istenen elemanları İstanbul´dan şehirlerarası yolcu otobüsüne bindirerek İnegöl´e gönderdi. İnegöl Şehirlerarası Otobüs Terminalinde otobüsten inen 6 kişi, Bursa-Ankara karayolu üzeri terminal girişinde kendilerini alacak olan çiftlik sahibini beklemeye başladı. Ellerinde bavul ve çantalarla yol üzerinde bekleyenleri gören vatandaşlar, durumlarından şüphelenerek durumu Emniyet´e bildirdi.

ŞOK OLDU

Belirtilen yere gelen İnegöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ihbara konu şahısların yanına gelerek kimlik kontrolü yapmak ve İnegöl´e ne amaçla geldiklerini, neden burada beklediklerini öğrenmek istedi. Bu sırada çiftlik sahibi bayanda istediği elemanları karşılamaya geldi. Çiftlikte çalıştırılmak için istenen kişilerin Türkçe bilmediklerini ve Afganistan uyruklu olduklarını öğrenince ne yapacağını şaşırdı. Büyük bir şaşkınlık yaşayan bayan, aracı kişi ile temasa geçmek istedi ancak ulaşamadı.

EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜLER

Çiftlik sahibi bayan Emniyet ekiplerine durumu anlatırken, belirtilen yere gelen Terörle Mücadele ekipleri tarafından kimlik kontrolleri yapılan Afganistan uyruklu 6 kişi Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.


 

Son Güncelleme: 29.04.2016 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf Doğan 2016-04-29 16:44:14

ahahaha ulan :d

banner366

<