banner359

İnegöl tarihinin en büyük ihalesi olacak

16 Mart 2017 Perşembe 09:25 2017-03-16 09:31:12
İnegöl tarihinin en büyük ihalesi olacak

 İnegöl Belediyesi tarihinin en büyük ihalesi olan yeni Belediye binası ve meydan ihalesinin 17 Mart Cuma günü Elektronik Kamu Alımları Platformuna (EKAB) gireceğini bildiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu ihalenin İnegöl Belediyesi tarihinin en büyük ihalelerinden bir tanesi olacağını söyledi.

İhale sürecinde biraz gecikme olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Cuma günü bir aksilik olmazsa Elektronik Kamu Alımları Platformuna (EKAB) girecek. Yeni Belediye hizmet binası ve meydan projesi ihale sürecine girdi. Bununla beraber oradaki yerin belediyeye tahsis süreci de halledildi. Verem Savaş Dispanserimizle alakalı onu zaten biz Huzurevinin olduğu yerde Halk Sağlığı Merkezi yapılacağı için orayı bina yapıldıktan sonra geçici olarak Dispanseri bir yerde konuşlandırıp, daha sonra devamlı konuşlandırabiliriz. Ama bunun yanında Huzurevinde yapacağımız tadilat sonrasında da konuşlandırabiliriz. Bu biraz da İl Sağlık Müdürlüğünün alacağı kararla alakalı. Nihayetinde süreçte bir akamete uğrama yok. İhalesi biraz gecikti. Sonuçta büyük bir ihale. Rakamsal bir şey söyleyemiyorum, çünkü ihale söz konusu ama İnegöl Belediyesi tarihinin en büyük ihalelerinden bir tanesi olacağı kesin. Dolayısıyla bir miktar gecikme oldu. İnşallah kısa süre içerisinde ihale gerçekleştireceğiz” dedi.

İLLER BANKASINDAN ALINACAK KREDİYLE YAPILACAK

İhalenin finansmanıyla alakalı bilgi de veren Aktaş, “Yeni Belediye hizmet binası ve meydan projesi Belediye Meclisinden aldığımız kararla İller Bankasından alacağımız 10 yıllık krediyle yapılacak” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 16.03.2017 09:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<