banner359

İzlanda’nın Hocası Adeta Dalga Geçti

İzlanda Teknik Direktörü Heimir Hallgrimsson, maçın kendileri için çok kolay geçtiğini ve Türkiye’nin maçta B planının olmadığını söyledi.Türkiye karşısında alınan 3:0’lık galibiyeti İzlanda basınına değerlendiren Heimir, çok...

10 Eylül 2014 Çarşamba 14:14
İzlanda’nın Hocası Adeta Dalga Geçti
İzlanda Teknik Direktörü Heimir Hallgrimsson, maçın kendileri için çok kolay geçtiğini ve Türkiye’nin maçta B planının olmadığını söyledi.
Türkiye karşısında alınan 3:0’lık galibiyeti İzlanda basınına değerlendiren Heimir, çok iyi bir oyun sergilediklerini belirterek, “Mükemmele yakın bir maç oynadık. Türkler beklediğimiz gibi oynadı ve ikinci bir planları yoktu” dedi. Türkiye’yi iyi analiz ettiklerini ifade eden Heimir, “Türkler bizi şaşırtmadı. Geçen hafta Danimarka’ya karşı oynadıkları gibi 3-4-3 taktiğini kullandılar. Oyunu analiz ettik ve neyle karşılaşabileceğimizi biliyorduk. Oyuncularımın performansı beni Türklerin oyundaki rahat tavırlarından daha çok şaşırttı. Mükemmele yakın bir performans sergiledik” dedi.
Türkiye’nin oyunda B planı dahi olmadığını kaydeden Heimir, “Sahada tehlikenin nerelerde olduğunu biliyorduk. Türkler hemen hemen 5 adamla hücuma geldiler fakat tehlikeli olamadılar. Biz ise çok fazla şans elde ettik. İzlanda gibi bir takımın böylesine güçlü bir ülke karşısında bu kadar fazla şans bulması nadir gerçekleşecek bir şeydir. Nasıl oynayacağımız konusunda iyi hazırlık yaptık. Türklerin ise oyunda B planı yokmuş gibi gözüküyordu. Oyun bizim için absürd bir şekilde kolay geçti” diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<