banner359

İnegöl Uçurtma Şenliğine Hazırlanıyor

27 Temmuz 2017 Perşembe 12:36 2017-07-27 12:43:59
İnegöl Uçurtma Şenliğine Hazırlanıyor

 İnegöl Belediyesi’nin Hadim Şirketler Grubu işbirliği ile bu yıl 11’incisini gerçekleştireceği Uçurtma Şenliği, 30 Temmuz Pazar günü Kültür Parkta düzenlenecek. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1000 adet uçurtmanın dağıtılacağı etkinliğe tüm ilçe halkını davet etti.

İnegöl Belediyesi’nin Babalar Günü etkinlikleri kapsamında 11 yıldır geleneksel olarak düzenlediği ‘Babalar Günü Uçurtma Şenliği’, bu yıl 18 Haziran tarihinde kutlanan Babalar Gününün Ramazan ayına gelmesi nedeniyle 30 Temmuz 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek.

1000 ADET UÇURTMA DAĞITILACAK
İnegöl Belediyesi ile Hadim Şirketler Grubu işbirliğinde Kültür Parkta düzenlenecek olan etkinlik öncesi bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tüm ilçe halkını Uçurtma Şenliğine davet etti. Aktaş, bu yıl 11’inci Uçurtma Şenliği’nin yapılacağını hatırlatarak “Babalar Günü etkinliklerimiz kapsamında düzenlediğimiz Uçurtma Şenliğimiz, bu yıl Babalar Gününün ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle gecikmeli olarak gerçekleştiriliyor. Hadim Şirketler Grubu işbirliğinde hayata geçireceğimiz bu güzel etkinlik, 30 Temmuz Pazar günü Kültür Parkta yapılacak. 12.00 ile 17.00 arasında yapılacak etkinlikte 1000 adet uçurtma dağıtılırken, bu özel günde çocuklarımız ve babalarımıza unutulmaz bir gün yaşatmak için farklı sürprizlerle de karşınızda olacağız” dedi.

GÖKYÜZÜNÜ RENGARENK UÇURTMALARLA DONATALIM
Her sene olduğu gibi bu sene de İnegöl Belediyesi ve Hadim Şirketler Grubu olarak ücretsiz uçurtmaların yanında ikramların da yapılacağını ifade eden Başkan Aktaş, “Ayrıca çocuklarımız için bölgede bir oyun parkuru da oluşturarak uçurtmalarla renklenen bu güne ayrı bir renk katacağız. Ailelerimizin oturup pikniklerini yapacağı, babaların ve çocuklarının gönüllerince uçurtmalarını uçurup gökyüzünü rengarenk donatacağı bu özel günde, tüm ilçe halkımızı etkinliğimize beklediğimizi ifade ediyorum” diye konuştu.

Son Güncelleme: 27.07.2017 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<