banner359

İnegöl Ülkü Ocakları'ndan 30 Ağustos Mesajı

29 Ağustos 2016 Pazartesi 19:32 2016-08-29 19:45:08
İnegöl Ülkü Ocakları'ndan 30 Ağustos Mesajı

 Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İnegöl İlçe Başkanı Yücel Erim  30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Erim yayınladığı mesajda; “30 Ağustos tarihi Türk milleti için son derece anlamlı ve önemli bir gündür. Bundan 94 yıl önce, Türk Ordusu Anadolu’nun bir Türk yurdu olduğunu cihana bir kez daha hatırlatmıştır. 30 Ağustos tarihi, emperyalizmin bu topraklarda asla kök salamayacağının, Türk milletinin boyunduruğu hiçbir surette kabul etmeyeceğinin dosta ve düşmana birinci elden ilan edildiği bir gündür. 30 Ağustos, II. Viyana’dan beri geri çekilen Türklüğün, silkinerek üzerindeki ölü toprağını attığı ve bir bozkurt gibi ileri atıldığı gündür. Bu tarihi övünç, bu milli şeref, dedelerimizden bizlere, bizlerden de torunlarımıza miras olarak kalacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos 1922′nin muzaffer kumandanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere; Anadolu’nun her bir köşesinden vatan savunmasına koşan kahraman mehmetçiklerimizi, gerek cephede gerekse de cephe gerisinde ordumuza yardım eden fedakar analarımızı rahmet, minnet ve şerefle yad ediyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Ülkücü Türk Gençliği olarak, onların göstermiş oldukları cesaret ve gayretin sayesinde bugünlere geldiğimizi asla unutmayacağımızı beyan ediyoruz.

Ne hazindir ki, dün atalarımızın kanlarını sebil ederek vatan kıldığı mübarek coğrafyamız üzerinde bugün kirli oyunların oynandığı görülmektedir. Kim ne planı yaparsa yapsın, hangi aşağılık emelin peşinde koşarsa koşsun, Ülkücüler olduğu müddetçe, bu topraklar üzerinde hiçbir kirli senaryo uygulanma imkanı bulamayacaklardır. Ülkücü hareket tüm gelişmeleri çok yakından ve dikkatli bir şekilde takip etmektedir. Hainlerin ve işbirlikçilerinin yaptığı her şey, günü geldiğinde sorulmak üzere tek tek not edilmektedir. Hiç kimse Türk milletine yeni bir 30 Ağustos meydanı kurdurmasın; zira bu bizler için değil, muhatap olanlar için altından kalkamayacakları bir hezimet olur!
Bu duygu ve düşüncelerle, kutsal vatanımızın varlığı ve bağımsızlığının dünyaya kabul ettirildiği 30 Ağustos Zaferi’nin 94. yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kurucu kahramanları; büyük Türk milleti için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnet duygularımla anıyorum.Manevi huzurlarında, aziz milletimizin ve bütün kahramanlarımızın mukaddes hatıralarını yâd ediyor, en derin hürmet ve sadakat hislerimle Cenab-ı Allahtan rahmet diliyorum” 

Son Güncelleme: 29.08.2016 19:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<