banner359

İnegöl Ülkü Ocaklarında Yeni Dönem

.

20 Ekim 2014 Pazartesi 19:32 2014-10-20 19:35:23
İnegöl Ülkü Ocaklarında Yeni Dönem

2 yıldan bu yana İnegöl Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini sürdüren Uğur Bayram, başkanlık görevini ikinci Başkanı olan Yücel Erim’e devretti.
Dün akşam  İnegöl Ülkü Ocaklarında düzenlenen törene MHP Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş, MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, MHP bazı meclis üyeleri, Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Sütçü, Bursa Ülkü Ocakları Yönetim kurulu üyeleri ve İnegöl Ülkü Ocakları üyeleri katıldı.

Törende konuşan Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Sütçü, “Bayrak İnegöl’de bir seviyeye geldi. İnegöl’de güzel bir seviyeye geldi. Bundan sonra da yeni başkanımız bir basamak öteye taşıyacak Allah’ın izni ile. Uğur başkanımızla bağımızı koparmayacağız. Ülkücü hareket insan kaybederse olmaz. O yüzden Uğur başkanımız bizimle devam edecek. Beraber görüşerek bu karara vardık. Uğur başkanımız hem dinlensin, hem de geleceğe yönelik iyi projeler yönetelim istedik. Yücel Erim’de aldığı bayrağı en yükseğe koymaya çalışır.” Dedi.

Devir teslimlerde Bursa için ilk olan bir uygulamayı başlattıklarını aktaran Sütçü, “Bize hep anlatılırdı. Yusuf İmamoğlu şehit edilirken, o sırada cebinde bir kuran-ı kerim olduğu söylenirdi. Yusuf İmamoğlu’da Bursa’nın şehididir. Bizde ocak başkanlarımıza kuran-ı kerim ve bayrağı hediye ediyoruz. Gelecek nesillere aktarılmasını istiyoruz. Şehidimizin hikayesi canlı kalsın. Hem de ocak başkanlığı yapanlar, torunlarına bunları göstererek anlatsınlar. Yeni başkanımız Yücel Erim’in görevi devretme durumu olduğunda, oda bir bayrak ve kuran-ı kerim alarak kendisinden sonra gelecek başkana takdim edeceğiz. Böyle bir geleneğin oluşmasını istiyoruz. Uğur Bayram’dan razıydık. Allah da kendisinden razı olsun. Bizden taraf hakkımız varsa helal olsun. Ülkücüler, sizler her biriniz birer bayraksınız. Bayrağı düşürmeyin. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin” şeklinde konuştu.

İnegöl Ülkü Ocakları eski Başkanı Uğur Bayram ise, “İki sene görev yaptık. Bu bayrağı en iyi şekilde taşımaya çalıştım. Camiamızın hizmetkârı olmaya çalıştım. Bu bayrak yarışını Yücel Erim devir alacak. Ben kendisinin sonuna kadar yanındayım. Emrindeyim. Araç hızla ilerliyordu şoför değişti. Yeni başkanımız hedeflerimizi gerçekleştirecek Allah izin verirse. Sizlerden de helallik istiyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

İnegöl Ülkü Ocakları yeni Başkanı Yücel Erim ise, “Evvela bu güne kadar görevi devam ettiren ve bizleri bu göreve layık gören ocak başkanımız Uğur Bayram’a ve yönetici arkadaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Elimizden geldiğince Ülkücü hareketin ilerlemesi için mücadelemizi vereceğiz. Peygamber efendimiz HZ. Muhammed (SAV) efendimizin ‘iki günü eşit olan ziyandadır’ hadisi şerifine uygun davranabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Hak yoldan şaşmadan Türk İslam ülkümüzü daha ileri noktalara getirmek için değerli dava arkadaşlarımızla birlikte gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız.” dedi.


Törene konuk olarak katılan MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, “İnegöl ülkü ocaklarına bakış açımızla güzel bir fotoğrafı sergiliyoruz. Dün Uğur Bayram’ın teşkilat olarak yanında ve arkasında olduysak, bu gün görevi devralan Yücel Erim’in de yanındayız. Çünkü her ne kadar siyasi parti ve ocak olarak farklı misyonlarımız olsa da İnegöl’e hizmet etmek gibi bir görevimiz var. Bu güne kadar İnegöl’de görev yapan bütün ilçe başkanlarına ve yöneticilere gerçekten teşekkür ediyorum. Çünkü uzun yıllardan beri bu camiada birlikteyiz. Sıkıntılarımız olmamıştır. Teşkilatlarımızın çalışmaları her zaman takdir edilmiştir. Bundan sonra da daha iyi şeyler olacağına inanıyorum. Hayırlı olsun” dedi.
MHP Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş, “Çok güzel ve mutlu bir anı birlikte yaşıyoruz. Bursa ülkü ocaklarının bazen hızına yetişemiyoruz. Tabi başkanın aktif olması yönetimi ve ocaklara yansımaktadır. Bu uyumdan dolayı teşekkür ediyorum. İnegöl özelinde de öteden beri İnegöl ülkü ocakları gerçekten çok başarılı, çok anlamlı görevler üstlenmişlerdir. Anlamlı görevlerden birini de Uğur Bayram yaklaşık iki yıldan beri çok başarılı bir şekilde yürütmektedir. Yeni görevi devir alan Yüce Erim’de bu güne kadar İnegöl’de ülke ocakları başkanlarımızı örnek alarak, tecrübelerinden faydalanarak başarılı hizmet yapacağına yürekten inanıyorum. MHP olarak, her zaman ülkü ocaklarımızın yanında olduğumuzun bilinmesini istirham ediyorum. Kahpe düzenin yiğit çocukları yaşasın ülkü ocakları” dedi.

Son Güncelleme: 20.10.2014 19:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<