banner359

İnegöl Ülkü Ocakları’ndan Terör Eylemlerine Sert Tepki

05 Ağustos 2015 Çarşamba 13:04 2015-08-05 13:17:39
İnegöl Ülkü Ocakları’ndan Terör Eylemlerine Sert Tepki
İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim, son günlerde artan terör eylemlerine ilişkin basın açıklaması yaptı

Bitme noktasına kadar getirilmiş terörün yeniden hortlatılmasının nedenleri üzerinde ciddiyetle üzerinde  durulması gerektiğini söyledi.
Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim, “Türkiye’nin güvenliğinden, vatandaşın can ve mal teminatından sorumlu kurumları görevlerini ve yetkililerini yapamaz hale getiren sebep nedir?Milli savunmamız ve kamu güvenliğimizde yaşanan zafiyetler ve gelen şehit haberlerinin milletimizde bir öfke patlamasını tetiklemek üzere olduğu göz ardı edilmemelidir. Barış, kardeşlik ve demokrasi masalları ile kamuoyu oyalanırken, terör örgütü boş durmamıştır. Basının üzerine düşen görev ülke içerisinde kargaşa ortamına meyil verdirmemelidir.PKK ile anlaşma masalarındaki görüntülerin kalıcılığına inandırılan kamuoyu, arka planda güç toplayan terörist grupları ancak yeniden kan akmaya başlayınca fark edebilmiştir. Ülkenin polisine askerine kurşun sıkan, vatandaşımızı kaçıran, yol kesen kimlik kontrolü adı altında vatandaşlık sorarak hadsizlik edenler demokrasinin temel taşlarıyla oynamaya kalkan alçaklara barış naraları atmak, masalarda anlaşma yapmak kanla kazanılan toprakları peşkeş çekme derecesine getirenler oturdukları dalları kesmişlerdir” dedi.
 
TERÖRLE MÜZAKERE EDİLMEZ, MÜCADELE EDİLİR
Başkan Erim,"7 Haziran sonrası güçlü bir hükümet kurulmasını geciktiren siyasal süreç,  geçici hükümet ile terör sorunlarının üstesinden gelecek gibi görünmemektedir.  Terörle müzakere edilmez ancak ve ancak ata topraklarında mücadele edilir. İmralı-Kandil ve Ankara arasında kurulan şeytan üçgeni yıkılmadan, terörle gerçek manada mücadeleye başlamak mümkün değildir. Milleti 36 etnik parçaya bölüp devlet eliyle her birine ayrı kimlikler inşa edenler, ancak ayrıştıran ve bölen zihniyete ortak olabilirler. Böl parçala oyunları ülkemizde göle maya çalmak olarak hafızalara kazınmalıdır.Siyasi çıkmazların ülkesi değil Hedeflerin sorumluluğuna vakıf olan gençliğin üzerine düşen sabırla sükûnette olması gerekmektedir. Mücadele sokak da  değil kalem tutarak fikir tartışarak olacaktır.Ülkemize huzurun gelmesi ve milli bir şuurla Türk Milletinin özüne dönmesi şarttır. Bu vesile ile bugüne kadar birliğin ve beraberliğin temini için büyük bedeller ödemiş Türk milletinin vatan ve millet uğruna şehitlik mertebesine ulaşmış bütün vatan evlatlarını saygı ve rahmetle anıyorum. Başta aileleri olmak üzere Necip Türk Milletine başsağlığı diliyorum”diye konuştu.

Son Güncelleme: 05.08.2015 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<