banner359

İnegöl'de At kazası!

İnegöl'de At kazası!

26 Temmuz 2014 Cumartesi 12:47 2014-07-26 12:49:00
İnegöl'de At kazası!

İnegöl ilr Alanyurt arası yol üzerinde minibüsün çarpması sonucu ağır yaralanan atı, vatandaşlar sürükleyerek kaldırdı.

Edinilen bilgiye göre, Alanyurt’tan İnegöl’e seyir halinde olan E.U. yönetimindeki minibüs, orta refüjden aniden yola çıkan başıboş bir ata çarptı. Kime ait olduğu bilinmeyen başıboş atın arka bacakları kırıldı. Ata çarpan sürücü ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yol üzerinde gerekli güvenlik önlemi alarak atın yoldan kaldırılması için durumu belediye ekiplerine bildirdi.



ATA EZİYET ETTİLER

Kazayı duyarak olay yerine gelen atın sahibi Ö.E. ve yakınları, belediye ekiplerinin gelmesini beklemeden yaralı hayvanı sürükleyerek yoldan çıkarmaya çalıştı. Arka bacakları kırılan atı ayağa kaldırmaya çalışan sahibi ve yakınları, eziyet çekmesine aldırış etmeden atı yoldan çekti. Yaralı at, yol kenarında bir süre sonra telef oldu.

Olay yerinden kaçan minibüs sürücüsü ise, kısa bir süre sonra emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı. At sahibi Ö.E.'nin şikayeti üzerine E.U., "mala zarar vermek" suçlamasıyla ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü. Atın sahibi Ö.E. hakkında ise, "hayvanı tehlike yaratacak şekilde serbest bırakmak" suçundan işlem yapılacağı bildirildi.

Kazayla alakalı soruşturma başlatıldı.

İHA

Son Güncelleme: 26.07.2014 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<