banner359

İnegöl'de cinayet zanlılarına ceza yağdı!

29 Mart 2017 Çarşamba 15:45 2017-03-29 15:49:41
İnegöl'de cinayet zanlılarına ceza yağdı!

 İnegöl´de 2015 yılında 3 yaralama ve bir cinayet olaylarının zanlılarına ceza yağdı. Güray Efe cinayetinin şüphelilerine müebbet verilirken, bir yaralama olayı şüphelisine 11 yıl hapis cezası verildi.

İnegöl Ağır ceza Mahkemesi heyeti, İnegöl´de 4 Ocak 2015 tarihinde Alanyurt yolu üzerinde kaleşli saldırı sonucunda hayatını kaybeden Güray Efe cinayeti ile 3 ayrı yaralama olayını, birbiriyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle tek dosyada görülmesine karar vermişti.

CİNAYET ZANLILARINA MÜEBBET

4 olayın zanlıları son kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti kararını verdi. Güray Efe´yi öldüren Gökhan A.´ya müebbet, Emin M.´ye ise cinayeti azmettirmeden müebbet hapis cezası verirken, S.A.´yı silahla yaralayan Necmettin A.´ya 11 yıl 6 ay hapis ile ruhsatsız silah taşımaktan 1 yıl 8 ay hapis cezası verdi.

4 KİŞİ BERAAT ETTİ

Olaylara karışan şüpheliler, S.A., A.K., K.E. ve İ.H. ise beraat etti.

Son Güncelleme: 29.03.2017 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<