İnegöl'de hayvan hastanesinde yangın paniği

.

18 Aralık 2014 Perşembe 20:44 2014-12-18 21:09:21
İnegöl'de hayvan hastanesinde yangın paniği
 Sinanbey Mahallesi Zafer Caddesi üzerindeki Hayvan Hastanesi’nde meydana gelen yangın da, itfaiye ekiplerinin etkin müdahalesi sonucunda evcil ve yabani hayvanlar telef olmaktan kurtarıldılar.
Sinanbey Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Hayvan hastanesinde yangın çıktı. Edinilen bilgilere göre; hastane içerisindeki piknik tüpünün üzerinde unutulan yemeğin bir anda alev alması sonucunda yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen İnegöl itfaiye ekipleri, bir yandan yangına müdahale etti bir yandan da hastane içerisinde bulunan evcil ve yabani hayvanların tahliyesini gerçekleştirildi.
İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahale sonucunda içerisinde Tilki’nin yanı sıra evcil olmak üzere 15 hayvan telef olmaktan son anda kurtarıldı.
Kısa sürede söndürülen yangının sonucunda, hastane içerisinde büyük zarar oluştu.

Son Güncelleme: 18.12.2014 21:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<