banner359

İnegöl'de İstihdam garantili kurslar

22 Kasım 2016 Salı 15:25 2016-11-22 15:36:20
İnegöl'de İstihdam garantili kurslar

 HEM bünyesinde ilk defa Havuz Suyu Operatörlüğü kursu açacaklarını belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, “Halk Eğitim Merkezimizde ilk defa Havuz Suyu Operatörlüğü kursu açıyoruz. 48 saatlik bir kurs. Sağlık, ilk yardım ve hijyen konularında eğitimler verilecek. Oylat´ta yapılacak olan kursumuza şuan da 20 kişi başvuruda bulundu. 23 Kasım Çarşamba günü başlayacak olan kursumuza başvuru almaya devam ediyoruz” dedi.

AŞÇI YARDIMCILIĞI KURSU

896 saatlik Aşçı Yardımcılığı kursu başvurularının devam ettiğini ifade eden Özdemir, “İş garantili bir kursumuzda açılıyor. 896 saatlik Aşçı Yardımcılığı kursumuz yıl boyunca sürecek. Bu kursumuzu iki ayrı yerde yapıyoruz. Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi yurdunda ve Halk Eğitim Merkezimizin merkez binasında yapıyoruz. Şuanda 15 kursiyer başvurdu, başvurular devam ediyor” diye konuştu.

800 SURİYELİ´YE TÜRKÇE ÖĞRETTİK

Yaklaşık 4 yıldır Suriyelilere yönelik Türkçe seviye A-1 kursu düzenlediklerini belirten Burhanettin Özdemir, “Bugüne kadar yaklaşık 800 Suriyeli´ye Türkçe kursu verdik. Şuanda da gündüz ve akşam olmak üzere iki kursumuz devam ediyor. Hem öğrencilere hem de yetişkinlere bu kursu vermeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu. 

Son Güncelleme: 22.11.2016 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<