banner359

İnegöl'de Kaçak Sigara ve Çay Operasyonu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 3 eve yapılan baskında 30 bin lira değerinde 4 bin paket kaçak sigara, 60 kilogram kaçak çay ve 50 kilogram kaçak nargile tütünü ele geçirildi.

21 Kasım 2014 Cuma 13:27 2014-11-21 13:32:53
İnegöl'de Kaçak Sigara ve Çay Operasyonu
 Vatandaş+Mobese+Emniyet Ekipleri işbirliğinde düzenlenen operasyon da kaçak sigara ve kaçak çay ele geçirildi. 3 eve düzenlenen eş zamanlı operasyon da 30 bin lira değerinde 4 bin paket kaçak sigara, 60 kilogram kaçak çay ve 50 kilogram kaçak nargile tütünü ele geçirildi. Biri bayan 4 kişi gözaltına alındı.
VATANDAŞ İHBAR ETTİ, MOBESE TESPİT ETTİ, EMNİYET YAKALADI
Vatandaştan gelen ihbarlara göre geçmişe dönük Mobese kayıtlarını inceleyen İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekipleri, geçtiğimiz Perşembe günü 20.00 sıralarında operasyon kararı aldı.
3 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON
Savcılıktan alınan izinle hareket geçen İnegöl KOM ekipleri, Emniyet müdürlüğüne bağlı diğer ekiplerden de destek alarak, Kemalpaşa, Mahmudiye ve Akhisar mahallelerinde bulunan 3 adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenledi.
EVLER DİDİK DİDİK ARANDI
Operasyon sırasında 3 adresteki evler didik didik arandı. Evin her yerini arayan ekipler, kanepe ve valizler içerisinde istiflenmiş vaziyette kaçak sigara, kaçak çay ve kaçak nargile tütünü ele geçirdiler.
KAÇAK SİGARA, ÇAY VE NARGİLE TÜTÜNÜ
Aramalar sonucunda 3 ayrı adreste toplam 4 bin paket kaçak sigara, 60 kilogram kaçak çay ve 50 kilogram kaçak nargile tütünü ele geçirildi.
4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
3 adreste kiracı olarak kalan Y.Y., S.G.(bayan), M.T. ve Ü.S. emniyet ekiplerince gözaltına alındı.
30 BİN LİRA DEĞERİNDE
Ele geçirilen kaçak malzemelerin toplam değerinin 30 bin lira olduğu bildirildi.

Son Güncelleme: 21.11.2014 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<