banner359

İnegöl'de Korkutan Kaza!

İnegöl'de Feci Kaza!

16 Ağustos 2014 Cumartesi 22:11 2014-08-19 04:45:44
İnegöl'de Korkutan Kaza!

    İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu ve Belediye Meclisi’nden Süleyman Yılmaz ile Berat Ertopuz’un bulunduğu otomobil, traktörle çarpıştı. Kazada, 4 kişi yaralandı.

    TRAKTÖRLE ÇARPIŞTI
    Alınan bilgiye göre, Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Süleyman Yılmazın kullandığı 16 KJM 61 plakalı otomobil, Burhaniye Mahallesi Hazine Sokaktan Ahmet Türkel Çevre Yoluna çıkan, Ramazan Ok (56) yönetimindeki 16 PD 139 plakalı traktörle çarpıştı. 

    Çarpışmanın etkisiyle kopan traktörün ön kısmı, yaklaşık 40 metre ileri savruldu.

    4 YARALI
    Kazada, sürücüler Yılmaz ve Ok ile otomobilde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu ve Ak Partili Belediye Meclisi Üyesi Berat Ertopuz yaralandı.

    Yaralılardan Adil Kansu, Süleyman Yılmaz ve Berat Ertopuz bir otomobil ile hastaneye götürülürken, traktör sürücüsü, 112 Acil Servis ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

    BAŞKAN AKTAŞ AKZA YERİNE GELDİ
    Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kaza yerine gelerek, yaralılar hakkında bilgi alırken, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ise hastaneye giderek doktorlardan bilgi aldı.

    DÜĞÜNE GİDİYORLARDI
    Temelli, yaptığı açıklamada, partili arkadaşlarının, hafta sonları düğünlere giderek vatandaşların mutlu günlerinde yanlarında olduğunu söyledi.

    HAYATİ TEHLİKELERİ YOK
    Kansu ve iki Belediye Meclisi üyesinin, bu amaçla yol alırken kaza geçirdiğini belirten Temelli, Kazada yaralanan üç arkadaşımızla traktör sürücüsünün tedavileri yapılıyor. Gördüğümüz kadarıyla hayatı tehleri yok diye konuştu.


Son Güncelleme: 19.08.2014 04:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<