İnegöl'de nefes kesen operasyon

İnegöl'de nefes kesen operasyon

28 Eylül 2014 Pazar 16:22 2014-09-28 16:34:45
İnegöl'de nefes kesen operasyon
İnegöl'de hırsızlık ve uyuşturucu madde satıcılığından aranan bir kadın, İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonla yakalandı. 

Uyuşturucu satıcılığı suçundan sabıkası bulunan, hırsızlık suçundan dolayı ise mahkeme tarafından 4 yıl kesinleşmiş cezası bulunan ve hakkında yakalama emri çıkan İlknur K. isimli kadının, Sinanbey Mahallesi Refah Sokak üzerindeki bir evde saklandığı bilgisini alan emniyet ekipleri, eve operasyon düzenledi.

Evin kapısının açılmaması üzerine güç kullanarak açmaya çalışan ekipler, İlknur K.’yi evin içerisinden çıktığı çatıdan kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakaladı. Sabıkalı kadının yakınları, kadının yakalanmasına engel olmaya çalışırken, yakalandıktan sonra da götürülmesine mani olmak istediler. Olay yerine sevk edilen takviye emniyet ekipleri, kadının yakınlarının dağılmalarını sağladı.

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek ifadesi alınan İlknur K. isimli sabıkalı kadın, daha sonra adliyeye sevk edildi. İlknur K., adliyedeki sorgusunun ardından cezaevine gönderildi.






İHA

Son Güncelleme: 28.09.2014 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<