banner359

İnegöl'de Odunluk Yangını!

.

24 Temmuz 2014 Perşembe 03:33 2014-07-24 03:34:44
İnegöl'de Odunluk Yangını!

 Olay önceki akşam 24.00 sıralarında Mahmudiye Mahallesi Giriş Sokak numara 22 adresinde meydana geldi. Evin odunluğundan yükselen alevleri önce komşular fark etti. Bu sırada ev sahibi bayan da odunluğun yangını görüp hemen bahçeye koştu. Odunluğun yanındaki motosikleti güçlükle kenara çeken kadın, daha sonra alevi görüp yardıma koşan komşularına kapıyı açtı. Bir yandan alevlere ellerindeki hortumlar ve su dolu kovalarla müdahale etmeye çalışan vatandaşlar, diğer taraftan da durumu hemen itfaiye ve polise bildirdi.

YARIM SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI

İhbar üzerine itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. İki ekiple yangına müdahale eden ekipler, odunluğu saran ve odunluğun arka kısmındaki eve de sıçramak üzer olan alevlere müdahale etti. Bu sırada yan binadaki komşular da evlerinin çeşmesine bağladıkları hortumlarla yanan odunluğa yukarıdan müdahale etmeye çalıştı. Yaklaşık yarım saat sonra alevler kontrol altına alınabildi.

Yanan odunlukta yarısı boş olan bir tüp olduğunu gören itfaiye erleri, tüpü de olası bir patlamaya karşı hemen dışarı çıkardı. İtfaiye ekipleri, yangın sonrası yaptıkları incelemede odunlukta çıkan yangına çocukların daha önce orada ateşle oyun oynayıp kıvılcımların da kuru ağaçlara sıçramasının sebep olduğunu belirledi. Yangınla ilgili tahkikat sürerken, odunluk ise kullanılamaz hale geldi.

Haber Yorum

Son Güncelleme: 24.07.2014 03:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<