banner359

İnegöl’de Otobüs Şoförüne Saldırı!

09 Ekim 2017 Pazartesi 10:01
İnegöl’de Otobüs Şoförüne Saldırı!

Önünde seyir halinde olan aracın yol vermesi amacıyla korna çalan toplu taşıma aracının şoförüne ağabeyi ve kardeşinden meydan dayağı. Toplu taşıma aracı şoförü direksiyon başında ve yolcuların gözü önünde darp edilirken, aracın camını çekiçle kırarak kaçan ağabeyi ile kardeşi kısa sürede yakalandı.

İnegöl´de toplu taşıma aracının önünü kesen iki kişi, şoföre saldırarak darp ettiler. Ellerindeki çekiçle toplu taşıma aracının ön camını da kıran şahıslar, kaçmalarına rağmen, emniyet ekiplerince kısa sürede yakalandı. 

TEKME TOKAT DALDILAR

Edinilen bilgilere göre, Park caddesi üzerinde seyir halinde olan sürücü M.S. yönetimindeki 16 PT 229 plakalı İNULAŞ´a ait şehit içi yolcu taşımacılığı yapan Toplu Taşıma Aracının önü, önünde seyir halinde olan kamyonetin kasasından inen iki kişi tarafından kesildi. Yol vermesi için korna çaldığı gerekçesiyle toplu taşıma aracını durduran gençler, aracın ön kapısından girerek şoför M.S.´ye küfür ve hakaret etmeye başladılar. İddiaya göre, öfkeli gençler, bir kez korna çalan şoförü direksiyon başında ve yolcuların gözleri önünde darp etmeye başladılar. Tekme tokat şoföre saldıran iki genç kaçarken, ellerindeki çekiçle aracın ön camını kırdılar.

KISA SÜREDE YAKALANDILAR

İhbar üzerine gelen Emniyet ekipleri, şoförü darp eden şahısları kısa sürede yakaladı. Şoföre saldıran O.Y. ile kardeşi Y.Y. emniyet ekiplerince gözaltına alındı. Darp edilen şoför ise saldırganlardan şikayetçi olurken, olay anı saniye saniye aracın güvenlik kameralarına yansıdı. 

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<