banner359

İnegöl'de Otomobil Direğe Çarptı: 3 Yaralı

05 Aralık 2016 Pazartesi 09:36 2016-12-05 10:19:09
İnegöl'de Otomobil Direğe Çarptı: 3 Yaralı

 İnegöl-Bursa karayolu üzeri Avarlar Kavşağında meydana gelen tek taraflı kazada,beton elektirik direğine çarpan özel otomobilde 3 kişi yaralandı.Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yol otomobiln çekiciyle çekilmesi üzerine tekrar trafiğe açıldı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara´dan Bursa istikametine seyir halinde olan sürücü Ahmet Demirel yönetimindeki 06 ZMB 59 plakalı özel otomobil, Avarlar kavşağı mevkiinde iddiaya göre karşıdan karşıya geçmekte olan bir yayaya çarpmamak için hamle yaptı. Direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu özel otomobil yolun solunda bulunan beton elektrik direğine çarptı. Kaza sonucu sürücü Ahmet Demirel ile otomobilde bulunan Mustafa Demirel ve Nail Karaağaç hafif şekilde yaralandı.  Haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan yaralılar burada tedavi altına alındı.

KAZA KUYRUĞU

Kazanın ardından, üst geçit yapımı nedeniyle tek şeride düşen yolda uzun araç kuyruğu oluştu. Bir süre trafiğe kapanan yol, özel otomobilin çekiciyle kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı. 

Son Güncelleme: 05.12.2016 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<