banner359

İnegöl'de uyuşturucu yuvasına ağır darbe

.

29 Eylül 2014 Pazartesi 19:45 2014-09-29 19:47:30
İnegöl'de uyuşturucu yuvasına ağır darbe

 İnegöl'de uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar sürüyor. Bir eve yapılan operasyonda, 600 gram sentetik uyuşturucu madde, bin 750 gram esrar, 560 adet extacy ve ruhsatsız silah ve mermi ele geçirildi. Evde yakalanan 3 kişi gözaltına alındı. 

İnegöl'de uyuşturucu baronu olarak bilinen İlknur K.’nin geçen cumartesi günü yapılan operasyonda yakalanmasının ardından dün aynı sokakta bir eve daha baskın yapıldı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, Yenice Mahallesi Refah Sokağı'ndaki bir eve operasyon düzenledi. Ekipler evin her yerini didik didik aradı. Bir odaya yönelen ekipler, kapının kilitli olduğunu fark edince, o odayı da açtı. Kilitli odada 600 gram sentetik uyuşturucu madde, bin 750 gram esrar, 560 adet extacy, ruhsatsız silah ve bol sayıda mermi ile iki adet çalıntı kaydı bulunan laptop ve dijital uydu ele geçirildi.

Uyuşturucu dolu evde bulunan 38 yaşındaki H.K. adlı şahısla 25 yaşındaki C.K. ve 15 yaşındaki S.K. adlı genç kızlar gözaltına alındı. Yakalanan uyuşturucu maddelerine ve ruhsatsız silah ile çalıntı mallara el konuldu.

Son Güncelleme: 29.09.2014 19:47
Anahtar Kelimeler:
InegölKomBaskın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<