banner359

İnegöl'de zincirleme trafik kazası

.

21 Ocak 2015 Çarşamba 11:07 2015-01-21 12:36:17
İnegöl'de zincirleme trafik kazası
Sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis nedeniyle Bursa-Ankara karayolu üzeri İnegöl Terminal mevkiinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. Ankara istikametine seyir halinde olan özel otomobile, arkasından gelen kamyonet çarptı. Önündeki kazayı fark edemeyen kamyon ise, kazaya karışan önündeki kamyonete çarparak durabildi. Kaza nedeniyle duran 16 FM 837 plakalı İnegöl Belediyesi Halk Ekmek Fırınına ait Ekmek Dağıtım kamyonuna, arkasından seyir halinde olan 34 HT 9410 plakalı özel otomobil çarptı. Önünde meydana gelen kazayı fark eden Alparslan Çınar yönetimindeki 16 LA 986 plakalı özel otomobile ile arkasından seyir halinde olan 34 JFY 42 plakalı kamyon şiddetli bir şekilde çarptı.
Araçların maddi hasar gördüğü kazada, 16 LA 896 plakalı özel otomobilin sürücüsü Alparslan Çınar ile yanında bulunan Hüseyin Kayapalı yaralandı. Sürücü kendi imkanı ile araçtan çıkarken, yanında bulunan Hüseyin Kayapalı koltuk ile ön konsol arasında sıkıştı. 
Olay yerine gelen Emniyet ve Trafik ekipleri başka kazaların olmaması için yolu trafiğe kapatırken, Bursa Büyükşehir Belediyesi İnegöl İtfaiye Amirliği Arama Kurtarma ekipleri sıkışan Hüseyin Kayapalı’yı kurtarmak için seferber oldu. Aracın kapısı ve bazı demir aksamları kesilerek yaralı sıkıştığı yerden kurtarıldı. Ancak uzun süre Ambulans beklenmesi tepkilere neden olurken, bir süre sonra gelen Ambulanstaki sağlık görevlilerinin olay yerinde ilk müdahaleyi yaptığı yaralı, İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle Bursa’dan Ankara istikametine gidiş yönünde uzun araç kuyruğu oluşunca, ekipler araçları alt yollara yönlendirdi. Kazaya karışan araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Son Güncelleme: 21.01.2015 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<