banner359

İnegöl'deki Balık Ölümleri İle İlgili İnceleme Başlatıldı

.

21 Ekim 2014 Salı 16:52 2014-10-21 16:54:54
İnegöl'deki Balık Ölümleri İle İlgili İnceleme Başlatıldı

 İnegöl'de yaşanan balık ölümleriyle ilgili inceleme başlatıldı.

üzerine harekete geçen İnegöl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen İnegöl İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, balık ölümlerinin meydana geldiği yerden su numunesi aldılar. 

Boğazköy barajına balık avlamaya giden vatandaşlar, Alanyurt eski çöplük mevkiinde dere kenarında çok sayıda balık ölüsü görünce, çevreci Bekir Hamlakay’a haber verdi. Hamlakay’ın olay yerine gidip şüpheli balık ölümlerini fotoğraflamasının ardından balık ölümleri kamuoyu ile paylaşıldı.

Haberin ardından harekete geçen İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve olay yeri inceleme timi, derede incelemelerde bulundu. İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri de incelemelere katıldı. Her iki kurumun görevlileri, Boğazköy Barajı yakınında kıyıya vuran balık ölülerinden numune alarak, tahlil için laboratuara gönderdi. Balıkların fabrika atıklarından ölüp ölmediği tahlillere göre netlik kazanacak. 

Son Güncelleme: 21.10.2014 16:54
Anahtar Kelimeler:
InegölBalık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<