banner359

İnegöllü Dağcılar Narlıdere'de Kamp Yaptılar

29 Nisan 2016 Cuma 10:03 2016-04-29 10:05:58
İnegöllü Dağcılar Narlıdere'de Kamp Yaptılar
 İnegöl Belediyespor Dağcılık ve Doğa Sporları branşı sporcuları, ilk kamp eğitimlerini Narlıdere bölgesinde gerçekleştirdiler.
Bu yıl İnegöl Belediyespor bünyesinde 10. branş olarak faaliyete giren Dağcılık ve Doğa Sporları´nda eğitim alan sporcular, antrenör Bülent Aktaş nezaretinde Narlıdere bölgesinde 2 gün süren bir kamp gerçekleştirdiler.

Cumartesi günü Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi önünde hazır bulunan otobüsler ile yola çıkarak Kestel´in Narlıdere bölgesine gelen Belediyesporlu dağcılar orada kendilerini bekleyen antrenör Bülent Aktaş ile bir araya geldiler. Aktaş´ın nezaretinde ilk önce bölgedeki eğitim alanına giderek kayadan iniş ve kaya tırmanışı eğitimi alan sporcular önceki haftalarda aldıkları eğitimleri pekiştirerek tırmanış ve iniş istasyonu kurmayı öğrendiler.

İLK KAMPTA EĞLENCE DORUKTAYDI

Öğlene kadar süren eğitimlerin ardından tırmanış ve iniş eğitimini tamamlayan dağcılar, kamp atacakları bölgeye doğru yola çıktılar. Bölgede bulunan dağlık alana çıkmak için yaklaşık 1 saat boyunca yol yürüyen dağcılar kamp alanına ulaşarak kısa bir mola verdiler. Molanın ardından antrenör Bülent Aktaş´ın aktarımlarıyla çadır kurmayı ve inceliklerini öğrenen dağcılar, bölgeye çadırlarını kurarak kamp ateşi yaktılar. Akşam vakti ateş başında hoş sohbet eden dağcılar ilerleyen saatlerde çadırlarına çekilerek istirahat ettiler. Sabah 06.30´da kalkarak kahvaltı eden ve akabinde çadırları toplayarak bölgeyi temizleyen dağcılar yeniden kaya tırmanışı eğitimleri için bölgedeki bir başka tırmanış kayasına yürüdüler. Kayaya ulaşan dağcılar, Aktaş´ın istasyon kurmasının ardından tırmanışlarını gerçekleştirerek öğleden sonra Narlıdere´ye iniş yaptılar. Sporcular, Narlıdere´de kendilerini bekleyen servis araçlarına binerek İnegöl´e dönüş yaptılar ve bir eğitimi daha başarıyla tamamladılar.

Son Güncelleme: 29.04.2016 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<