banner359

İnegöllü Kore Gazisi Toprağa Verildi

31 Ağustos 2015 Pazartesi 17:42 2015-08-31 17:44:13
İnegöllü Kore Gazisi Toprağa Verildi

 İnegöl Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altında olan 85 yaşındaki Kore Gazisi Ahmet Menkü hayatını kaybetti.

İlerleyen yaşından dolayı geçirdiği rahatsızlıklardan dolayı İnegöl Devlet Hastanesi’nde tedavi altında olan ve 2 gündür yoğun bakım ünitesinde yatmakta olan 85 yaşındaki Kore Gazisi Ahmet Menkü,  sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu. 

GAZİ DOSTLARI TARAFINDAN UĞURLANDI
Gazi Menkü, ikindi namazına müteakip Çimen Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye, Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Baş, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, Bursa Muharip Gaziler Derneği İnegöl İrtibat Bürosu üyesi gaziler, yakınları ve cami cemaati katılım gösterdi.



Son Güncelleme: 31.08.2015 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<