banner359

İnegöllüler Bu Habere Dikkat

.

01 Nisan 2015 Çarşamba 13:24 2015-04-01 16:32:24
İnegöllüler Bu Habere Dikkat
Letafet Sokak Esnafı`nın 2 yıldan beri, gerek imza toplayarak gerekse ilgili kurumlara müracaat ederek sürdürdükleri çalışmalar olumlu sonuçlandı. Artık bu sokağın kullanımı tam tersine döndü. Altınbay cami mevkiinden gelip Kasımefendi caddesinde seyir halinde olan sürücüler artık Küçük Letafet Sokak üzerinden Nuri Doğrul caddesine çıkamayacak. Söz konusu sokağa ters yön uyarı levhası konulurken, Nuri Doğrul caddesinde seyreden sürücüler Küçük Letafet Sokağı kullanabilecek. Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı Trafik Ekipleri, bugün sabah saatlerinde yaptıkları çalışmalar ile dönüş yasağı tabelalarını dikti. Letafet Sokak sakinleri ise çalışmaların 2 yıl önce olması gerektiğini ama yine de ilgili kuruma teşekkür ettiklerini belirtti.
TRAFİK KARGAŞAYA DÖNÜŞEBİLİR!
Özellikle Küçük Letafet Sokak üzerinden Bankalar Caddesi`ne çıkışların yasaklanmasının ardından, sürücüler Çardak Camii Mevkiindeki kavşak üzerinden Nuri Doğrul caddesine geçiş sağlayacak.Hem Bankalar Caddesi hem de Kasım Efendi Caddesi Üzerinde bulunan trafik yoğunluğunun bu bölgede yoğunlaşacak olması nedeni ile trafikte aksaklıklar meydana gelebileceği iddia edildi.
ATATÜRK BULVARI ÇİFT YÖN OLACAK MI?
Özellikle alternatif yolların az seviyede olduğu ilçemizde Kasım Efendi Caddesi Üzerinden AVM güzergahına seyreden sürücüler artık Küçük Letafet Sokak üzerinden seyredememesi, akıllara Atatürk Bulvarı`nın çift yön olacak mı? sorusunu getirdi.

Son Güncelleme: 01.04.2015 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<