banner359

“İnegöllüler Renkli Bir Gece Yaşayacak”

28 Temmuz 2017 Cuma 16:21 2017-07-28 16:24:22
“İnegöllüler Renkli Bir Gece Yaşayacak”

 İnegöl Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Toprak, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ederek 29 Temmuz Cumartesi akşamı (yarın) gerçekleştirecekleri ‘Erzurumlular Gecesi’ programına davet etti. Başkan Aktaş, Anfi tiyatroda gerçekleştirilecek programda Doğu ve Güneydoğu kültürlerinin aynı sahnede İnegöl’de hayat bulacağını belirterek “İnegöl’ümüz renkli bir gece daha yaşayacak” dedi.

İnegöl Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği, 29 Temmuz 2017 Cumartesi akşamı (yarın) 20.30’da Kültür Park içerisinde bulunan Açık Hava Gösteri Merkezi’nde (AGM) düzenleyecekleri ‘Erzurumlular Gecesi’ programının hazırlıklarını tamamladı. Halka açık olarak gerçekleştirilecek olan ve yapılacak etkinliklerle, konuklarla Erzurum yöresini adeta İnegöl’de yaşatacak program öncesi Dernek Başkanı Ali Toprak, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ederek bu özel geceye davet etti.

BELEDİYE BAŞKANIMIZIN İLGİ ALAKASI BİZE GÜÇ VERİYOR
Başkan Aktaş’a yapılan davet sırasında bir açıklama da yaparak tüm ilçe halkını Erzurum Gecesi programına beklediklerini duyuran Ali Toprak, “Belediye Başkanımız Alinur Aktaş Beyi Cumartesi akşamı yapacağımız Erzurumlular Gecesi programıyla alakalı davet etmek üzere bugün kendisini ziyarete geldik. Sağ olsun kendileri de bizi kabul ettiler. Düzenleyeceğimiz bu geceyle alakalı Sayın Başkanımızın diğer tüm dernekler ve STK’larda olduğu gibi büyük destek ve katkılarını gördük. Kendilerine bunun için de yöneticilerim ve camiam adına çok teşekkür ediyorum. Her daim Sayın Başkanımızı yanımızda gördük. Maddi manevi her zaman desteklerini hissettik. Bu da bize büyük bir güç veriyor” dedi.

TÜM İLÇE HALKINI BEKLİYORUZ
Cumartesi akşamı 20.30’da Kültür Park içerisinde bulunan Anfi tiyatroda yapılacak Erzurum Gecesi programında çok değişik etkinlikler ve sürprizlerin İnegöl halkını beklediğini de kaydeden Ali Toprak “İçeriği çok güzel dolu dolu. Sadece bir Erzurum tandanslı değil, bütün İnegöl’e hitap eden bir program olacak. Erzurum’un kültürünü İnegöl’e sunacağımız bir program tertip ettik. Güzel bir program olacak. Ben buradan tüm ilçe halkımızı da programımıza beklediğimizi ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

“DERNEKLERİMİZ İNEGÖL’DEKİ SOSYAL HAYATA KATKI SAĞLIYOR”
Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise renkli bir çiçek bahçesi olan İnegöl’ün önemli çiçeklerinden birinin de Erzurum’dan göçüp gelmiş, buraları meslek edinmiş hemşerilerimiz olduğunu dile getirerek “Öncelikle şunu ifade etmem gerekir ki; bu derneklerimizin hepsinin ayrı ayrı katkıları, etkinlikleri ve faaliyetleri var hem festivalimize hem de İnegöl’deki sosyal hayata. Geçtiğimiz haftalar içerisinde farklı derneklerimizin etkinlikleri oldu. Hepsine katılmaya, destek vermeye çalıştık” dedi.

İNEGÖL RENKLİ BİR GECE DAHA YAŞAYACAK
29 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20.30’dan itibaren Anfi tiyatroda Erzurumlular Derneğinin sadece Erzurum yöresinin değil Doğu ve Güneydoğuyu aynı gecede derleyen güzel bir aktivitesi olacağını da belirten Aktaş, “Farklı protokol misafirlerimiz olacak. Vesileyle İnegöl’ümüz renkli bir gece daha yaşayacak. Ben programın gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Tabi bizi biz yapan değerleri yaşatmamız lazım, gelecek nesillere aktarmamız lazım. Derneklerimizin de yaptığı çalışmaların ana gayesi budur. Bu vesileyle gecemizin şimdiden hayırlı olması temennisiyle tüm ilçe halkımızı da Anfi Tiyatroda görmek istediğimizi belirterek saygılar sunuyorum” açıklamalarında bulundu.

Son Güncelleme: 28.07.2017 16:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<