İnegöllüler Vedat Bilir’le Coştu

21 Temmuz 2017 Cuma 12:17 2017-07-21 12:25:33
İnegöllüler Vedat Bilir’le Coştu

 Uluslararası Kültür Sanat Festivali kapsamında dün akşam Açık Hava Gösteri Merkezi’nde (AGM) İnegöllülerle buluşan pop sanatçısı Vedat Bilir, hayranlarına coşkulu bir gece yaşattı. Festival kapsamında devam eden çadır etkinliklerinde de eğlenceler sürdü.

banner380
İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl 30’uncusu düzenlenen Uluslararası Kültür Sanat Festivali devam ediyor. Çarşamba akşamı gerçekleştirilen 5. Altın Mobilya Halk Dansları yarışmasıyla halk dansları ayağının son bulduğu festival, Perşembe akşamı ünlü pop sanatçısı Vedat Bilir konseri ile devam etti.

Kültür Park içerisinde bulunan Açık Hava Gösteri Merkezi’nde (AGM) gerçekleştirilen konserde, İnegöllüler Vedat Bilir’in birbirinden coşkulu müzikleriyle eğlenceli dakikalar yaşadı. 21.00’da başlayan konser 23.00’a kadar devam ederken, 2 saat boyunca sahnede kalan ünlü popçu festivalin coşkusuna coşku kattı.

SAHNEDE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Konser sırasında Vedat Bilir’e bir sürpriz de yapıldı. Ünlü popçunun doğum günü sahnede kesilen pastayla kutlandı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş sahneye inerek Vedat Bilir’e pastayı kestiği sırada eşlik etti. Aktaş, Bilir’in doğum gününü de kutladı. Burada kısa bir konuşma da yapan Aktaş, “Vedat Bilir kardeşimiz güzel bir konser verdi. Malum bu bir kültür festivali. Popta çalıyoruz Türk Sanat Müziği de çalıyoruz, folklor de oynanıyor, Bosna Hersek Derneği, Kafkas Derneği Rumeli Derneği herkes burada. Zaten festivalin ana gayesi de birlik beraberlik. Ben Vedat kardeşim ve ekibine de teşekkür ediyorum başarılar diliyorum” dedi. Aktaş ayrıca Vedat Bilir’e İNESMEK kursiyerleri tarafından yapılan bir tablo hediye etti.

Son Güncelleme: 21.07.2017 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<