banner359

İnegölspor'a sahip çıkan Olmadı!

17 Mayıs 2017 Çarşamba 20:58 2017-05-17 21:06:12
İnegölspor'a sahip çıkan Olmadı!

Spor Toto 2. Lig kırmızı grupta mücadele veren İnegölspor’da kongre yeniden ertelendi.
Kongre gündeminin birinci maddesinde saygı duruşunda bulunulup, İstiklal marşı okundu.
10 Mayıs’ta çoğunluk sağlanamadığı için 17 Mayıs’a ertelenen kongre bu akşam Sani Konukoğlu konferans salonunda yeniden gerçekleştirildi.
İkinci maddesinde ise divan heyeti seçimine geçildi. İnegölspor Kulübü Müdürü Yavuz Memiş’ın sunuculuğunu yaptığı kongrede divan heyeti teklifi alındı. 42 üyenin katıldığı kongrede divan heyeti oluşturulamayınca, Kulüp Müdürü Memiş tüzüğü açıkladı.
İnegölspor Kulübü Müdürü Yavuz Memiş, dernek tüzüğüne göre divan heyetinin oluşturulamaması halinde kongrenin bir hafta sonraya ertelendiğini bildirdi. Tutanak tutularak kongre, 24 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00’ye ertelendi.
Kongreye İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı, İnegölspor Eski Başkanları İlhan Korkmaz, Eşref Güç ile İnegölspor üyeleri katıldı. 

Son Güncelleme: 17.05.2017 21:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<