İnegölspor'da İsmail Güldüren Dönemi

23 Kasım 2016 Çarşamba 13:09 2016-11-23 13:28:50
İnegölspor'da İsmail Güldüren Dönemi

Osman Özdemir ile yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik direktör arayışlarına başlayan, ancak masaya oturduğu Güvenç Kurtar, İsmail Ertekin gibi isimlerle el sıkışamayan İnegölspor yönetimi, Sportif Direktör İsmail Güldüren ile yola devam kararı aldı
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta bir türlü istikrarı yakalayamayan İnegölspor’da Tokatspor maçının ardından teknik direktör Osman Özdemir ile yollar ayrılırken, yeni teknik direktör arayışlarına başlayan bordo beyazlı yönetim, Güvenç Kurtar ve İsmail Ertekin gibi isimlerle temasa geçti, ancak mutabakata varamadı. Timur Erezsarı başkanlığındaki yönetim, sportif direktör olarak görev yapan İsmail Güldüren’i teknik direktörlük görevine getirme kararı aldı. Güldüren ile tesislerde düzenlenen törenle sözleşme imzalandı.
İmza töreninde konuşan İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı, "İnegölspor yönetimi olarak bu sene yapmış olduğumuz iyi niyetli çalışmalar var. İstenilenler olmayınca ayrılıklar da olabiliyor. Osman Özdemir hocamızla yollarımızı ayırıp sözleşmemizi feshettik. Akabinde birçok isimle görüştük. Bu isimlerin arasında İsmail Güldüren hocamız da vardı. Yönetim olarak kendisi üzerinde mütabık kalarak İsmail Güldüren ile anlaşmaya vardık. Sezon sonuna kadar kendisi ile yola devam edeceğiz. Birlikteliğimizi resmileştirmek üzere bugün bir aradayız. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.
Teknik direktörlük görevine getirilen İsmail Güldüren ise, başkan ve yönetime teşekkür ederek, "Sezon başı oluşumunda bende vardım. Oyuncuların gelmesindeki sebeplerden biri de bendim. Oyuncularımıza güveniyoruz. Kadromuzdaki 25 oyuncu bu ligin en iyi oyuncularındandır. Yola şampiyonluk olarak başlamıştık. İnşallah 1. Lige çıkacağız. Bu oyunculara güveniyorum. İlk devrenin ardından takviye konusunu ele alacağız. Kadromuzla hem lig hem kupa oynayacağız. Bu noktada kadromuz bu yükü kaldıramayacaktır. Altyapıdan 2-3 oyuncuyu A takıma yükseltip, onları da bu müsabakalarda görevlendirmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.

banner380

Son Güncelleme: 23.11.2016 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<