İnegölspor'da Şok Ayrılık

01 Aralık 2015 Salı 12:09 2015-12-01 12:17:21
İnegölspor'da Şok Ayrılık

 Genel kaptanı Mehmet Döngel görevini bıraktı

banner380
İnegölspor´da yaşanan başarısızlık istifa getirdi. Eşref Güç başkanlığındaki yönetim kurulunda genel kaptan olarak görev yapan Mehmet Döngel, teknik direktör Taşkın Güngör ile çalışmak istememesi üzerine görevi bıraktığını açıkladı.

Genel kaptan Mehmet Döngel açıklamasında şunları söyledi.”İnegöl spor´un şu anki durumu herkesi üzdüğü gibi kendisini fazlası üzdüğünü, büyük ümitler ile göreve getirdiğimiz teknik direktör Taşkın Güngör´ün takımın başında çıktığı 9 maçlık dönemde sürekli geriye gittiğini, bu durumunda herkese rahatsızlık vermektedir. Futbolcular ile teknik direktör arasındaki kopukluğun yaratmış olduğu rahatsızlık skorlara etki ettiğini görmekteyim. Şu aşamada yapılması gerekenleri ve duyduğu rahatsızlığı önceki gece gerçekleşen yönetim kurulunda dile getirdim. Benim görüşüme yönetimdeki arkadaşlarımızın büyük çoğunlu destek vermesine son karar verici konumundaki başkanımız Eşref Güç´ün Taşkın Güngör ile devam edilmesi kararını vermesi üzerine, yaşanan bu görüş ayrılığı nedeniyle kendisi açısından en iyi olan severek yapmakta olduğu genel kaptanlık görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. İnegöl spor´da yönetim kurulu üyesi olarak görevime devam edeceğim. Umarım bu kan değişimi takımın başarılı olmasına katkı sağlaması temennisinde bulunuyorum dedi.

Mehmet Döngel, kendilerine bugüne kadar her türlü desteği veren başta onursal başkan Alinur Aktaş, yönetim kuruluna ve sonuç ne olursa olsun her zaman yanımızda bulunan taraftarlara teşekkür etti.

Öte yandan Mehmet Döngel´in genel kaptanlık görevinden istifa etmesinin ardından bu görevi başkan yardımcılığı görevini yürütmekte olan Hamit Haraslı´nın sürdüreceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 01.12.2015 12:17
Anahtar Kelimeler:
InegölHaberInegölspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<