banner359

Yüz nakli yapılan Recep'i evlilik heyecanı sardı

.

12 Eylül 2014 Cuma 21:11 2014-09-12 21:20:13
Yüz nakli yapılan Recep'i evlilik heyecanı sardı
Türkiye’nin beşinci yüz nakilli ismi 28 yaşındaki Recep Sert, Aralık ayında nişanlısı Esma Akyurt ile dünya evine giriyor.

Evlilik hazırlıklarına başlayan Recep Sert ve Esma Akyurt, FHC Sahne Sanatları Akademisi Dans Eğitmeni Fatih Haktan Coşkun’dan düğün dansı için eğitim aldı. Hayatının en mutlu günlerini yaşadığını söyleyen Recep Sert, düğünü Bursa’da yapacaklarını ve orada yaşayacaklarını söyledi. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Recep Sert, şöyle konuştu: “Benim için ilk bir yıl çok önemliydi. Bir yıllık riskli dönemi atlatınca psikolojik olarak da çok rahatladım. Yüzümle ilgili hiçbir sıkıntı yok. Fizik tedavi görmeye devam ediyorum. Şu an sıvı gıdayla besleniyorum fakat kısa bir süre sonra normal beslenmeye geçebileceğimi düşünüyorum. Yüzümü artık rahatlıkla hissedebiliyorum. Düğünden önce birkaç estetik operasyon daha yapılacak. Yüzümdeki kırışıklık giderilecek.”

Son Güncelleme: 12.09.2014 21:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<