banner359

İnegölspor, Teknik Direktör Güller İle Yollarını Ayırdı

13 Ekim 2015 Salı 16:45
İnegölspor, Teknik Direktör Güller İle Yollarını Ayırdı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor’da Teknik Direktör Serhat Güller görevinden istifa etti.
2015-16 futbol sezonu öncesinde İnegölspor’un başına geçen Serhat Güller, kötü gidişatın ardından bordo beyazlı yönetim ile görüşerek sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegölspor Basın Sözcüsü Burak Şimşek, “Yönetim Kurulu olarak sezona şampiyonluk parolası ile başladık. Bu doğrultuda transferler yaparak lige giriş yaptık. Şuana kadar oynadığımız maçlarda elde edilen sonuçlar neticesinde bir karara vardık. Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla yaptığımız toplantı sonucunda arzu ettiğimiz başarıyı yakalayıp sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak için sezon başında anlaştığımız Teknik Direktörümüz Serhat Güller ve ekibi ile anlaşmamızı karşılıklı olarak dostane bir şekilde feshettik. Güller ve ekibine bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz” dedi.
İNEGÖLSPOR’UN ÖNÜNÜ AÇMAK İÇİN İSTİFA EDİYORUM”
Teknik Direktör Serhat Güller ise, “Yönetim kuruluyla yaptığımız görüşmelerin ardından böyle bir ayrılmanın İnegölspor için daha iyi olacağı kanısı ortaya çıktı. Üzüntülüyüz. Böyle bir şeyle karşılaşmak, istifa etmek istemezdik. 5. haftadan sonra takımımızın çok daha iyi olacağını söylüyorduk ama 5.haftayı getirecek iyi neticeleri alamadık. Bazı maçları iyi oynadık fakat kazanamadık, bazı maçları kötü oynadık ama sonuç itibariyle geldiğimiz noktada İnegölspor’un daha iyi yerlere gelmesini arzu ediyoruz ve bunun yolunu açmak için de görevimden istifa ettim. İnşallah bizim adımıza da, İnegölspor adına da hayırlı olur. Ben İnegölspor’da futbol oynadım, daha önce de teknik direktörlük yaptım ve yine gelerek teknik direktörlük yaptım. Bu seferki biraz kısa oldu. İnegölspor’u seviyoruz. Maddi ve manevi anlamda hayatım boyunca bana çok şeyler katan bir kulüp. Futbolculuğumun ilk basamağı. Onun iyi olmasından başka bir temennimiz yok. İyi bir takımımız var. İyi mücadele eden, iyi koşan, birlik ve beraberliği iyi olan bir takımımız var ve bu takımın şampiyon olacağına inanıyorum. İnşallah da sezon sonunda bunu göreceğiz. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<