banner359

İNEGÖL’ÜN 50 YILINA YETECEK BİR YATIRIM

.

16 Aralık 2014 Salı 10:58 2014-12-16 12:28:31
İNEGÖL’ÜN 50 YILINA YETECEK BİR YATIRIM
Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dün İnegöl Devlet Hastanesi CEO’su Halil Karahan’ı makamında ziyaret etti.
Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Başhekim Yardımcısı Hayrettin Göçmen’inde hazır bulunduğu ziyarette, CEO Halil Karahan’a çiçek takdim ettikten sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımı ile açılışını yaptığımız yeni hastanemizin faaliyete geçmesinin ardından ziyaret ettik. Hastane yöneticimiz Dr. Halil Karahan’ın şahsında tüm sağlık çalışanlarına kolaylıklar diliyorum. Yeni hastanemizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bir ülkenin gelişmişliğinin en önemli göstergesinden bir tanesi sağlıkta geldiği noktadır. İnegöl gerçekten hızlı büyüyen bir şehir. Önceden bina konusunda sıkıntı vardı. Artık yeni binasında daha güzel hizmet veriyor. Geçiş döneminde bir takım sıkıntıların olması doğal. İnsanlık yaşadıkça ve var oldukça hastalanmak kaçınılmaz bir gerçek. Allah kimseye dermanı olmayan dertler vermesin. Diş Hastanemiz de faaliyete geçtiğinde, sağlıkta ciddi bir mesafe almış olacağız. Hastanemizde yeni bölümlerin açılması, bizim bundan sonraki ümidimiz. Bu noktada çalışmalar var” dedi.

İlçe halkına seslenen Başkan Aktaş, “Yeni hastanemiz geçiş dönemi nedeniyle bir takım sıkıntıların olması normal. Sorunlar bertaraf edilmeye çalışılıyor. Otoparkta geniş, geniş parklanma yerleri varken, maalesef birilerinin gelişi güzel parklarla, hastane bahçesindeki  sirkülasyonu zorlaştırdıklarına şahit oluyoruz. Dikkatli olmak gerekiyor. Bunlar kul hakkıdır. Kendi rahatımızı düşünürken, bir başkasının rahatlığını güçleştirmememiz gerekiyor. Nasıl bulmak istiyorsanız öyle bırakın” ifadelerini kullandı.

CEO Halil Karahan ise, “Yeni hastanemize geçmemizde büyük desteklerinizi gördük. Öncü Belediye, Marka Kent İnegöl sloganına, biz de hastane hizmet sloganını katmak istiyoruz. İnegöl’ün bir markası da sağlık konusunda hizmet sunumu olur inşallah. Sağlık Bakanlığımızın imkanları ile Türkiye’de sayılı olan hastanelerden birine kavuştuk. Bunun onurunu gururunu yaşıyoruz. Hastane çok güzel ama hastanemizin güzel kalması lazım. Park düzeni ile alakalı da belediyemizin desteği var. Hastane girişimizde düzenleme yapacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İnegöl’ün 50 yılına yetecek bir yatırım. Gerçekten kalifiye bir ekibe sahibiz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 16.12.2014 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<