banner359

İnegöl'ün Budokaido Başarısı

.

03 Mart 2015 Salı 16:29 2015-03-03 16:30:15
İnegöl'ün Budokaido Başarısı
 Cerrah İlk ve ortaokulu öğrencileri Budokaido Türkiye Şampiyonasının İl seçmelerine katılarak Bursa il Birincisi oldular. İnegöl Halk Eğitim Merkezi tarafından okulda açılan kursa katılan öğrenciler kursu başarı ile tamamlayıp Budokaido Bursa il seçmelerine katıldı. Bursa’da il birincisi olan öğrenciler Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Derece alan öğrencilere okulda düzenlenen törenle madalyaları ve ödülleri takdim edildi.
Dün okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen törene Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, HEM Müdürü Burhanettin Özdemir, bazı okul müdürleri ile öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Cerrah ilk ve ortaokulu Müdürü Fikret Kılıç, “Bursa’da yapılan Budokaido şampiyonasında Bursa’da öğrencilerimiz birinci oldular. Alt minik ve yıldızlarda birincilik elde eden öğrencilerimiz Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazandılar. 5-6-7-8 Mart tarihlerinde Antalya Kemer’de yapılacak olan şampiyonaya katılacaklar. Öğrencilerimizi kutluyoruz.” Dedi.

Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise, “Halk Eğitim Merkezimiz tarafından açılan Budokaido kursunda öğrencilerimiz eğitim aldılar. Öğrencilerimiz çok güzel yetişmiş. 12 öğrencimiz derece aldı. Bunların 3’ü birinci, 5 tanesi ikinci, 4 tanesi üçüncü oldu. Güzel bir olay. Öğrencilerimiz derslerinde başarılı olmaları lazım. Çünkü sizlerin hayatını kurtaracak olan başarılarınızdır. Akademik başarının yanın da kabiliyeti olan öğrencilerimizin çeşitli sportif alanlar da kendi başarılarını ispatlayacak faaliyetlerde bulunmaları güzel bir şey. Bu etkinlikler sizleri deşarj ediyor hem de okullarımıza mutluluk kazandırıyor. Şampiyona da başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından derece alan öğrencilere madalya ve hediyeleri takdim edildi.

Son Güncelleme: 03.03.2015 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<