İnşaatlar Denetimden Geçti

11 Ocak 2017 Çarşamba 09:34 2017-01-11 09:37:10
İnşaatlar Denetimden Geçti

 İnegöl Belediyesi, denetim çalışmaları kapsamında ilçede bulunan 1135 adet inşaatı mercek altına aldı. 1 ay süren denetimlerde 30 zabıta personeli şehrin çeşitli yerlerinde devam eden inşaatları denetimden geçirdi.

banner380
İnegöl Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri dönem dönem halkının sağlığını korumak ve gıda üzerine üretim-satış yapan işyerlerinin hijyen kuralları başta olmak üzere uyması gereken kurallara uygunluğunu sağlamak adına farklı iş kollarına yönelik olarak denetimlerini sürdürürken, son olarak şehrin muhtelif yerlerinde çalışmaları devam eden inşaatları denetimden geçirdi. 30 personel ile sahaya inen Zabıta Müdürlüğü ekipleri gerekli güvenlik tedbirlerinin alıp almadıkları konuları başta olmak üzere görülen diğer aksaklıkların giderilmesi için 1135 adet inşaatı denetimden geçirdi.

1135 İNŞAAT DENETİMDEN GEÇTİ
Şehrin farklı noktalarında devam eden inşaatlara yapılan denetimlere ilişkin açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, “Farklı zamanlarda farklı iş kollarına yönelik olarak yaptığımız denetimlere son olarak şehrin muhtelif yerlerinde devam eden inşaatları da ekledik. 1 ay süren denetimlerimiz boyunca belediyemiz Zabıta Müdürlüğü bünyesindeki 30 zabıta personelimiz inşaatları tek tek kontrol etti. Gerekli güvenlik tedbirlerinin alıp almadıkları konuları başta olmak üzere görülen diğer aksaklıkların giderilmesi için 1135 adet inşaatı denetimden geçerken, yapılan denetimler sonucu yönetmeliğe uymayan 19 adet inşaat sahibine yasal işlem yapılmıştır” dedi.

DENETİMLER KARARLILIKLA SÜRECEK
İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın bu şehirde yaşamaktan mutluluk duymaları ve halkımızın gönül rahatlığı ile yaşamlarını sürdürmeleri noktasında bu tür denetimlerin sürekli yapıldığını ve bundan sonra da aynı kararlılıkla bu denetimlerin devam edeceğini vurgulayan Taban, “Denetimler kapsamında inşaat sahiplerinin düzenli bir şekilde, yaya yolunu işgal etmeden cadde ve sokaklarda araç trafiğini aksatacak ihlaller yapmadan çalışmalarını sürdürmeleri gerektiğine vurgu yapıldı. Ayrıca inşaat sahiplerinin kesinlikle işgal ve güvenlik tedbirleri başta olmak üzere gereken hassasiyeti göstermeleri konusunda gerekli hassasiyeti göstermeleri üzerinde de duruldu. Yapılan tüm uyarılara rağmen yönetmeliğe uymayan inşaat sahipleri hakkında ceza-i müeyyide ile karşılaşacakları kendilerine bizatihi ekiplerimiz tarafından iletildi” dedi.

Taban son olarak, İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı denetim ekiplerinin ilçe halkının yaşamsal standartlarının yükseltilmesini ön plana alarak bu tür denetimlere devam edileceği bilgisini de verdi.

Son Güncelleme: 11.01.2017 09:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<