banner359

İntihar İhbarı Polisi Alarma Geçirdi

.

31 Ocak 2015 Cumartesi 13:25 2015-01-31 13:30:32
İntihar İhbarı Polisi Alarma Geçirdi
Gece  1.30 sıralarında 155 polis imdat hattına gelen ihbar inegöl emniyetini harekete geçirdi. İddiaya göre bir şahsın kendisine ait cep telefonuyla alanyurt üst geçittinde fotoğrafını çekerek ailesine gönderip intihar edeceğini söyledi. Bunun üzerine E.G isimli şahsın ailesi durumu konuyu 155 polis imdat hattına bildirerek yardım istedi. Gelen ihbar üzerine harekete geçen emniyet ekipleri söz konusu üst geçit üzerinde araştırma yaptı. Ancak yapılan çalışmalar neticesinde her hangi bir intihar vakasına raslanamadı. Polis ekiplerinin çevrede yaptı çalışmalar sonucu E.G isimli şahıs Özdilek köprülü kavşak yakınlarında sivil ekipler tarafından bulundu. Şahıs olay yerine gelen ailesine teslim edildi.
BİR İNTİHAR İHBARIDA YENİCE KÖPRÜLÜ KAVŞAĞINDA

İlk gelen ihbar üzerine harekete geçen emniyet ekipleri Alanyurt üst geçittinde yaptığı çalışmalar sonucu her hangi bir olumsuzluğa raslanmayan ekipler Özdilek köprülü kavşak ile Yenice köprülü kavşağınıda  kontrol ettiler. Yenice köprülü kavşağı üzerinde inceleme yapan ekipler bir başka intihar vakası ihbar aldılar. M.Y isimli şahsın ailesi köprü üzerinde çocuklarının intihar edeceği bilgisinin kendilerine geldiğini belirterek gelen ekiplerden yardım istediler. Ancak Üst geçit ve etrafından yapılan aramalarda M.Y isimli şahsa raslanmadı. Ekipler konuyla ilgili çalışmalarını sürdürürken her iki konunun'da asılsız çıkması herkesi rahatlattı.

Son Güncelleme: 31.01.2015 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<