banner359

İş makinesi sulara gömüldü!

17 Şubat 2017 Cuma 23:17 2017-02-17 23:22:48
İş makinesi sulara gömüldü!
İnegöl´ün Akhisar Mahallesindeki Karadere ıslahı çalışmaları yapan DSİ iş makinesi kayarak sulara gömüldü, operatör kendini zor kurtardı.

Edinilen bilgilere göre; Gökhan A. yönetimindeki paletli kepçe Akhisar mahallesi köprüsü mevkiinde Karadere yanında ıslah çalışmaları yapmaya başladı. Dere kenarındaki toprakları ve pislikleri temizleyeme çalışan operatörün bir anlık dalgınlığı sonucunda iş makinesi dere içerisine kayarak sular altında kaldı.

ZOR KURTULDU

Yaklaşık iki metre derinliğindeki suya gömülen iş makinesinin içindeki operatör, makinenin içine suların girdiğini görünce kendi zorlukla dışarı atarak makinenin tavanına çıktı.

SAATLERCE UĞRAŞTILAR

Sulara gömülen iş makinesi için diğer iş makinelerin operatörleri seferber oldular. Dozer ve kepçeler, sular altında kalan iş makinesini kurtarmak için saatlerce mücadele verdiler. Yoğun uğraşlar sonucunda makine dereden çıkarıldı.

Akhisar Mahallesi Muhtarı Metin Kelebek, DSİ´nin bir haftana bu yana Karadere ıslahı yapma çalışmalarını sürdürdüğünü, yaklaşık 5 Kilometrelik bir dere çalışması olduğunu hatırlatarak, “Çalışmalar sırasında paletli kepçe de dereye düştü, sulara gömüldü. Onun çalışmaları yapılıyor. Geçmiş olsun. Herhangi bir can kaybı olmaması bizi sevindirdi” dedi. 

Son Güncelleme: 17.02.2017 23:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<