banner359

İsaören İlk ve Ortaokulu Bahçesi Yenileniyor

29 Nisan 2016 Cuma 16:28 2016-04-29 16:32:28
İsaören İlk ve Ortaokulu Bahçesi Yenileniyor
 İnegöl Belediyesi,İsaören Mahallesi İlk ve ortaokulu’nda bahçe düzenleme çalışmalarına başladı.
Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Fen İşleri Müdürü Gazali Şen ile birlikte okul bahçesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

İncelemenin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu; “İnegöl Belediyesi olarak köylerimizin mahalleye dönüşmesinin ardından kırsal mahallelerimizi kalkındırmaya yönelik çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kırsal mahalleler de yaptığımız hizmetlerle merkezdeki konforu kırsala taşımaya çalışıyoruz. Bu kapsamda yürüttüğümüz çalışmalar ile alt yapıdan yol çalışmalarına, tretuvar çalışmalarından mahalle konaklarına, köprü yapım çalışmalarından meydan düzenlemelerine, camilerimizdeki bakım, onarım ve çevre düzenlemesi çalışmalarından çocuk parkı ve futbol sahası yapımı gibi konulara kadar yaptığımız çalışmalarla kırsal mahallelerimizi kalkındırmaya çalışıyor, burada yaşayan vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla hizmet sunuyoruz” dedi.

Kansu; “İnegöl Belediyesi olarak kırsal mahallelerde yürüttüğümüz çalışmalarımızı belli bir plan çerçevesinde aciliyet ve önem derecesine göre yapmaya çalışıyoruz. Belediye olarak öncelik verdiğimiz konulardan biri olan eğitime ve eğitim camiasına yaptığımız desteklerimiz de devam ediyor. Bu manada gerek okullara derslikler yapılması, kütüphaneler, bilgisayar sınıfları kurulması gerekse de çevre düzenlemeleri, bahçe ve oyun alanlarının yenilenmesi gibi birçok konuda okullarımızın eksiklerini gidermeye çalışıyoruz” dedi.Çalışma kapsamında daha önce okul bahçesine yapılan İstinat duvarından dolayı zeminde meydana gelen bozulmaların tamiratı yapılarak bu alana yeni bir görünüm kazandırılmaya çalışılmaktadır. Bu kapsamda okul bahçesinin eski zemini revize edilerek bu alana 1500 metrekare kilit taşı ve 300 metre bordür uygulaması yapılmaktadır. Yapılan bahçe düzenlemesinin belediyemize maliyeti 15000 TL dir” dedi.

Kansu son olarak; “Kırsal mahallelerimizde sürdürdüğümüz çalışmaların ara vermeden devam edeceğini hatırlatarak, yeni okul bahçemizin okulumuza, öğrencilerimize ve mahalle sakinlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eder, saygılarımı sunarım” dedi.

İsaören Mahalle Muhtarı Fikri Türk ise, okul bahçesinde yapmış oldukları yenileme çalışmalarından dolayı İnegöl Belediyesi’ne teşekkürlerini sunmayı ihmal etmedi.

Son Güncelleme: 29.04.2016 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<