banner359

Işıklar aydınlık için kapanacak

Bursa’da, 2017 Dünya Saati çerçevesinde bugün (cumartesi) 20.30-21.30 saatleri arasında ışıklar gelecek için kapanacak.İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret eden özel bir okulun öğretmen ve öğrencileri, İnegöl halkını...

25 Mart 2017 Cumartesi 14:39
Işıklar aydınlık için kapanacak

İnegöl'de , 2017 Dünya Saati çerçevesinde bugün (cumartesi) 20.30-21.30 saatleri arasında ışıklar gelecek için kapanacak.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret eden özel bir okulun öğretmen ve öğrencileri, İnegöl halkını Dünya Saati faaliyetine davet etti. Aktaş, “Dünya Saati faaliyeti, gelecek kuşaklar için sorumluluk çerçevesinde gereksizse kapat, geleceği aydınlat sloganı ile yapılacak. Belediye merkez binası, Kültür ve Gençlik Merkezi ile Kent Müzesi olarak bir saatliğine ışıklarımızı geleceği aydınlatmak adına kapatacağız. Bugün 20.30-21.30 saatleri arasında herkesi ışıklarını bir saatliğine kapatarak iklim mücadelesine bir ışık tutmaya çağırıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<