İstanbul Maratonu İçin Kayıtlar Başladı

12 Ekim 2017 Perşembe 17:13
İstanbul Maratonu İçin Kayıtlar Başladı

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 12 Kasım 2017 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 39. Vodafone İstanbul Maratonu’na katılmak için İnegöl Belediyesi olarak bu yıl da organizasyon yapılacağını belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş. tarafından organize edilen, dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton olma özelliğine sahip ve IAFF'ın altın kategorisinde yer alan Vodafone 39. İstanbul Maratonu için İnegöl Belediyesi de kayıt almaya başladı.

banner380

HERKES İÇİN SPOR
39. Vodafone İstanbul Maratonu için kayıtların başladığını belirten İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Sağlığımız, hayatımızın öncelik taşıyan en önemli öğesi. Maalesef modern yaşamın yoğun ve yorucu seyri sonucunda, sağlığımıza gereken önemi veremiyoruz. Sağlıklı bir yaşam için, günlük yaşamımızda yer verebileceğimiz çok basit uygulamalar var. Yürüyüş yapmak bunların başında gelmekte. Biz de İnegöl Belediyesi olarak sporu mümkün olduğu kadar çok sayıda vatandaşımıza ulaştırma noktasında bir dizi etkinlik ve faaliyetler düzenliyoruz. Bilindiği üzere her yıl İnegöl Belediyesi olarak düzenlediğimiz organizasyonla maraton etkinliğine katılarak bu platformda da İnegöl’ümüzü temsil ediyoruz. Dünya'da iki kıta arasında koşulan tek maraton olma özelliğine sahip böylesi bir organizasyon içerisinde olmak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor ” dedi.

MARATON 12 KASIM PAZAR GÜNÜ
Yüz bini aşkın sporseverin iki kıtayı dostluk ve centilmenlik duygusuyla birleştirmesi İstanbul Maratonu'nu dünyanın en ilgi çekici maratonu haline getirmektedir diyen Aktaş, “İstanbul Maratonu, yürüyüş yapma ve koşma imkânı ile spora özendirme açısından önemli bir ulusal etkinliğimiz. Bizde İnegöl Belediyesi olarak yıllardır süre gelen geleneğimizi devam ettirip bu yılda bu organizasyonda yerimizi alıyoruz. 39. Vodafone İstanbul Maratonu 12 Kasım Pazar günü koşulacak. Organizasyon kapsamında; maraton dediğimiz 42 kilometre koşusu, 15 kilometre koşusu ve 10 kilometre koşusu ile herkese açık halk koşusu düzenlenmektedir. Halk koşusu ‘Kahramanlar Koşusu’ adı altında yapılacaktır ” ifadelerini kullandı.

KONTENJAN 125 KİŞİ
İnegöl Belediyesi olarak özellikle herkese açık olan ücretsiz Halk Koşusu için kayıtları alacaklarını vurgulayan Aktaş; “Halk koşusu için alt yaş sınırı bulunmamaktadır, zamanlama ve sıralama yapılmayan bu koşuya katılım herkese açıktır. İnegöl Belediyesi olarak İstanbul Maratonuna katılmak isteyen ilçe halkımıza, gidiş geliş olmak üzere ulaşım ve katılımcılar için kumanya sağlıyoruz. Ayrıca her katılımcıya İstanbul Koşusunun bir anısı olarak İnegöl Belediyesi tişörtü hediye edeceğiz. Bastırılan bu tişörtlerle katılımcıların, İnegöl'ü böylesi bir maratonunda temsil etmelerini sağlanmış olacağız. Kontenjanımız 125 kişi ile sınırlıdır. Bu sınırlı kontenjana sahip Avrasya Maratonu Halk Koşusuna katılmak isteyen vatandaşlarımızın Kültürpark içinde bulunan Belediye Spor Salonuna kimlik fotokopileriyle birlikte müracaat etmeleri gerektiğini belirtir, sporu hayatımızın vazgeçilmez bir parçası yapmak temennisiyle hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<