banner359

İtfaiyenin Yetersizliği Bursa Meclisinde

24 Nisan 2017 Pazartesi 10:41 2017-04-24 10:46:11
İtfaiyenin Yetersizliği Bursa Meclisinde

 MHP Bursa Büyükşehir Belediyesi Grup Sözcüsü İsmail Karaman, Bursa Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı meclis toplantısında, İnegöl´deki itfaiye yetersizliğini gündeme getirdi.

Meclis toplantısında söz alan Karaman, “İnegöl´de itfaiye yetersiz kalıyor. İnegöl Belediyesi döneminde, İnegöl İtfaiyesi olaylara müdahale etmekte sıkıntı yaşamıyordu. İtfaiye Büyükşehir Belediyesine devredilmesinden sonra İnegöl´de işlevini yitirdi. İnegöl halkı bu konuda huzursuz ve karamsar. İnegöl´ü Bursa´nın diğer ilçeleri ile bir tutmamanız gerekmektedir. Bu olumsuzlukların araç, personel veya organizasyon eksikliğinden mi kaynaklandığının acilen araştırılması gerekiyor” dedi.

Konu hakkında şikâyetleri dinleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bürokratlarına problemlerin çözümü hakkında talimat verdi. Öte yandan, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl´e iki tane daha itfaiye merkezinin yapılmasının gündemde olduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 24.04.2017 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<