banner359

İTSO'da Verimlilik Semineri

17 Mayıs 2017 Çarşamba 10:27 2017-05-17 10:30:08
İTSO'da Verimlilik Semineri
 İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü işbirliğinde Verimlilik Haftası nedeniyle ‘Sanayi İşletmelerinde Verimlilik - Kaizen Yönetimi´ konulu seminer düzenlendi.

İTSO Toplantı Salonunda düzenlenen seminere İTSO Yönetim Kurulu üyesi Rıdvan Kocaağa, Verimlilik Uzmanı Rıdvan Vercan ile oda üyeleri katıldı.

Seminerin açış konuşmasını yapan İTSO Yönetim Kurulu üyesi Rıdvan Kocaağa, “Odamız 2014-2017 yılları arasında stratejik planlar dahilinde üyelerimizin markalaşması, kurumsallaşması ve iş alanlarına yönelik eğitimler düzenleyerek devam etmekte. Bu eğitimler sayesinde ve bunların yanı sıra dikkat çekilmesi gereken önemli konularla, kurum ve kuruluşlarla ilgili de seminerler düzenlemekteyiz. Bu çerçevede her yıl ülkemizde Mayıs ayında kutlanan Verimlilik Haftası kapsamında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü işbirliğinde Kaizen Yönetimi Farkındalık seminerini tertipledik. İşletmelerde ki verimliliği arttırmak ve Japon endüstrisi ve uzman deneyimlerini aktarmak amacıyla düzenlediğimiz seminerde Genel Müdürlük Verimlilik Uzmanı Rıdvan Vercan bize bilgiler aktaracak. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İşletmelerde verimliliği arttırmak ve Japon endüstrisindeki uzman deneyimlerini aktaran Verimlilik Uzmanı Rıdvan Vercan, ‘Sanayi İşletmelerinde Verimlilik - Kaizen Yönetimi´ konulu seminerin de şu başlıkları anlattı; Ülkemizdeki güncel konu olan Endüstri 4.0 sektör sorunlarının ele alınması ve bu sektör sorununun diğer sektörlere yansıması. Endüstri 4.0 konusunda JICA Kaizen Yönetimi Japon Uzmanın ve Alman Uzmanların görüşlerinin ne anlama geldiğinin açıklanması. Endüstri 4.0 sektör firmalarının arasındaki işbirliği çalışmaları ve Japonya deneyiminde ortaya çıkan işbirliği örneklerine değinilmesi. Japonya´da sanayinin gelişiminin aktarılması. Bu gelişimin ülkemize yansımalarının belirtilmesi ve bu deneyimle birlikte oluşan uluslararası ve firma odaklı projelere değinilmesi. Uluslararası Japon İşbirliği Ajansı, JICA, projeleri kapsamında özellikle Kaizen Yönetimi Uzmanı ve Enerji Tasarrufu Uzmanı ile yapılan çalışmalarda elde edilen deneyimlerin ve bu deneyimlere göre sanayi işletmelerimiz açısından ortaya çıkan sonuçların paylaşımı.”

Son Güncelleme: 17.05.2017 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<