banner359

itso, halk emeklilik ile protokol imzaladı

.

30 Eylül 2014 Salı 10:33 2014-09-30 10:35:40
itso, halk emeklilik ile protokol imzaladı
  İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ile Halkbank iştiraki olan Halk Hayat ve Emeklilik A.Ş. arasında bireysel emeklilik sistemi (BES) protokolü imzalandı. 
Halk Emeklilik Bölge Müdürü Arzu Küçüksuyolcu, Halk Emeklilik Bölge Yönetmeni Serkan Özdemir ve Halk Bankası İnegöl Şube Müdürü Gökhan Turhan, İTSO yönetim kurulunu ziyaret etti. Ziyarette Oda ile Halk Emeklilik A.Ş. arasında bireysel emeklilikle ilgili protokol imzalandı. Protokole göre, Halk Emeklilikten bireysel emeklilik yaptıran oda üyelerinden, katkı payı üzerinden yapılan yönetim gider kesintisi ile giriş aidatı kesintisi alınmayacak.
Oda adına protokolü imzalayan İTSO Başkanı Metin Anıl, ferdi emeklilik sisteminin önemli bir tasarruf araçlarından biri olduğunu belirterek, üyeleri teşvik etmek istediklerini söyledi. devletin de poliçe miktarı üzerinden yüzde 25 katkı verdiğini hatırlatan Anıl, “Bireysel emeklilik sistemi, kişisel olarak bir çeşit tasarruf olmasının yanı sıra, ülkemizin sermaye birikimine katkısı açısından da büyük önem taşıyor. Üyelerimizi hem tasarruf yapmaya, hem protokolün sağladığı avantajlardan yararlanmaya çağırıyorum” dedi.

Son Güncelleme: 30.09.2014 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<